• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

Ja oglądam filmy po angielsku z racji tego ze są szybciej w internecie ze w kinie nie ma polskich napisów i ze bardzo pomaga mi to w nauce języka!

Mój k niechcial oglądać listów do m po filmie stwierdził ze moze go jeszcze raz obejrzec:szok:A pózniej wzięło go na pytania typu czym jest szczęście?czego mi potrzeba do szczęścia?jak mu powiedziałam ze tylko dużej kasy to sie wkurzył ze robię sobie jaja:-D

reklama
nat - my ogladamy albo z polskimi napisami, albo angielskimi, albo po angielsku - to zalezy, co uda nam sie sciagnac. Najbardziej lubie ogladac po angielsku z angielskimi napisami. I tez ogolnie wole napisy zamiast lektora.

Ja raczej nie oglądam filmów w oryginalnej wersji językowej, raczej nie znam na tyle dobrze języka, chociaż zdarza mi się wyłapywać błędy w napisach albo w tłumaczeniu lektora :-p Kiedyś wolałam filmy z napisami ale teraz z lenistwa zdecydowanie góruje lektor ;-) jedyne czego nie znosze to dubbing, no chyba że w bajkach :happy:

Właśnie czytam dwie książki "jednocześnie".Kevina już kończe i mi się bardzo podoba...już nie mogę doczekać się aż obejrzę film:-Da teraz zaczęłam jeszcze biografię Wałęsy "marzenia i tajemnice"i całkiem mi się podoba (zobaczymy jak będzie dalej...):eek:

rysia, czyją biografie czytasz ? jego czy jej ? bo ja bardzo bym chciała przeczytać biografie Danki, i ciekawa jestem czy dobra, więc czekam na relacje jakby co ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry