reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

Własnie wróciłam z lodziarni o której Wam wczoraj pisałam. Wypiłam pyszną mrożona kawę. Szczerze mówiąc nawet się nia najadłam nią. Koleżanka oddała mi podgrzewacz do butelek :). Teraz zaczynam zbierać to co pożyczyłam :) Lodziarnię polecam na słodkie zachcianki, tylko uwaga, niektóre porcje są bardzo duże, ostatnio przesadziłam z ilością orzechów w posypce :(. Potem tak mi było niedobrze, że już nie mogłam wrócić do pracy.

reklama
Grypa niestety nie opuszcza, musialam w koncu wziac proszki, ale za to zoladek mniej sie buntuje i dzis juz moglam zjesc cos niecos i to nawet z apetytem :) Wyjatkowo posluzyl mi twarozek (tlusty ser babuni + tlusta 30% smietana + pokrojone rzodkiewki - bardzo duzo, + szczypiorek- tez w bardzo duzej ilosci) z razowa grzaneczka z maselkiem oraz pomidorowka (dostalam od rodzicow prawdziwych warzyw z dzialki oraz domowej roboty przeciery pomidorowe, wiec zupka miala smak 8) Pierwszy raz sprobowalam razowego makaronu i musze przyznac ze jest calkiem calkiem :)

No nie wiem, ale jak mam podwyzszona temperature, slaby zoladek, bolace gardlo i kaszel oraz straszny katar to kojarzy mi sie to z grypa. Lekarz powiedzial, ze to na pewno wirusowe.

hey grypa zwykle to nagły skok temperatury i to około 39 zwykle nie ma bólu gardła tylko straszne dreszcze itd a gardło stan podgorączkowy katar i kaszel to przeziębienie ostatnio właśnie takie miałam ;D

Juz nie wiem co lepsze, bo z nosa mi tak cieknie, ze ciagle jezdze do sklepu po chusteczki, a kaszelek jak zlapie, to sie udusic mozna. Ale faktycznie temperatura najwyzsza to bylo 37,5 (zbijane apapem, bo tak lekarz prowadzacy kazal). Teraz pije pectosol na ten kaszelek a moj biedny maz 10 razy dziennie wynosi do smieci moje chusteczki :laugh:
Ale powoli chyba jest ociupinke lepiej :)

Naszlo mnie na babnany-poszlam do sklepu a ze byly okropnie brzydkie to wyszlam z nektarem.................bananowym oczywiscie :)

No i w koncu musialam wziac antybiotyk. Zdaje sie, ze to ospamox- podobno daja go kobietom w ciazy. Faktycznie, zaczyna pomagac. Lekarz stwierdzil, ze pogarszajacy sie kaszel jest gorszy dla dzidzi niz antybiotyk.

reklama
Do góry