reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

Pycha... :) Polecam też sam twarożek (czy biały serek jak kto woli) z miodziem- śniadanko zdrowe i pyyyszne.

reklama
ciotka dała mi świeże jaja ze wsi więc zaraz cos z nich wykombinuję całe szczęście już mi przeszła do nich niechęć bo miałam straszną na widok jajek i ich zapach zwiewałam jak mogłam najdalej ale jajek na miękko nie tknę nadal ;D

No i w koncu wymyslilam sniadanko-chlebek z pasta jajeczna ze szczypiorkiem mniam..............
Na obiadek gulasz z kasza i buraczki...........

Za wcześnie pochwaliłam. :) Szybko nastawiaj ziemniaki.
Ja też znikam na swój obiad. Smacznego wszystkim grupowym głodomorom. :)

a ja ciągle monotematycznie - mięso, mięso, mięso - aż tu nagle z zaskoczenia TWIX (caly), a dotychczas od slodyczy mnie odrzucalo???!!!
no i przylaczam się do glosów o twarożku ale wylącznie z rzodkiewkami :p
a wczoraj o 22 mąż miał rundkę po sklepach za żółtym serem - no cóż nikt nie mówił ze będzie lekko ;D
pozdrawiam
p.s. niestety ktos napisal o jajkach na miekko - i czuje za na kolacje jedno nie wystarczy
p.s. czy którejś z was wyskoczyl nagle brzuszek - bo mi w nocy z wczoraj na dzisiaj - jest nie do poznania??????? ;D

reklama
już normalnie jadłam jajka na twardo a tu proszę dostałam świeżutkie ze wsi robię do obiadu sadzone a tu na wymioty mi się zbiera masKRA
teraz zjadłam ziemniaczki sandacza smażonego i oczywiście surówkę z kiszonej kapusty zaraz pęknę

a co do kaszy to najlepsza jest jęczmienna perłowa :laugh:

Do góry