reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

ja gotuję obrane pieczarki w "normalnej" wodzie, bez soli (dosalam wszystko później) ok.10-15 min - później wykorzystuję ją do ugotowania jajek, które są jak najbardziej jest na miejscu w tej sałatce

reklama
asiabeti pisze:
A ja też sobie na cole pozwalam od czasu do czasu, no moze troszkę czesciej :) Wczesniej mnie do niej nie ciągnelo ale teraz poprostu nie mogę sie powstrzymac. A Kubuś (bo chyba zostanie takie imię) nie ma jakiegoś spida po coli, zachowuje sie jak zwykle.

No to zaczęłam się delikatnie niepokoić.... :( :(

eeee moikkate ni denerwuj się, bobasy chyba różnie reagują na różne rzeczy, mój ma w nosie colę ale za to dostaje dzikiej furii po serku waniliowym ( a z tego co wiem nie ma w nim kofeiny ;) ;D)

fionka pisze:
eeee moikkate ni denerwuj się, bobasy chyba różnie reagują na różne rzeczy, mój ma w nosie colę ale za to dostaje dzikiej furii po serku waniliowym ( a z tego co wiem nie ma w nim kofeiny ;) ;D)

;D
Dzieki Fionka.

skonstrułowałam sałatkę pieczarkową, wyglada i smakuje całkiem nieźle ;) ;D
ale mam do was kochane jeszcze prośbę, może któraś z was ma przepis na sałatkę z tuńczyka , bo właśnie zauważyłam, że z mojej lodówki tęsknie spoglądają dwie puszki tuńczyka i proszą żeby coś z nimi zrobić, aha muszę zaznaczyć że wszelkie przepisy z ananasem są wykluczone, bo niestety jestem na niego strasznie uczulona

Salatka z tunczyka:
puszka tunczyka
puszka kukurydzy
kilka jajek na twardo
ogorki kiszone w kostke pokrojone
mozna dodac troszke cebuli
zaprawic majonezem i gotowe do jedzenia :)

reklama
Do góry