reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

betti i ty masz kompleksy??? kobieto!!!!!!!
przecież nózki masz tak szczupłe ze ho ho,a to ze brzuszek w ciaży rośnie to normalne;-)
laseczka z ciebie nie jedna mogłaby ci pozazdrościć

reklama
Betti - nie wariuj:)super wygladasz:)pociesze Cie, ze mi tez bardzo przytyly uda i dupsko, a do tego brzuch mam niewielki...wiec mozna sobie wyobrazic gdzie poszlo te 14 kg:(Ty masz chociaz spory ciazowy brzusio, wiec reszta wyglada zgrabniej:)zreszta jak dla mnie masz szczuple nozki:) i bardzo ladny usmiech, a to najwazniejsze:)

Betti, ślicznie wyglądasz ! I jaki piękny uśmiech, więc jednak nie takie dołki straszne, jeszcze chwilka Kochana i będziemy tęsknić za brzusiem, słodkim lenistwem i drzemkami kiedy nam sie podoba. Mówię serio, naprawdę czas ciąży, mimo że narzekamy na kilogramy, osłabienia, ociężałość jest czasem niezapomnianym i pewnie potwierdzą to inne mamy, które już to przechodziły. Ja wiem , że tak będzie u mnie, chociaż teraz postękuję , a kilogramy naprawdę zlecą, warto karmić, będzie szybciej ;-)

Uroczy brzuszek, i fajna sukieneczka:)

Zobacz załącznik 265551A ja rosne i rosne:)))
Moj brzunio w 29 tyg:)
A obok moj starszy skarbek!!Daria

Piękny brzuszek, a córeczka podobna do mamusi, i bardzo fajny salon, ah marzy mi się takie duze mieszkanie:)

Beti śliczny domek maleństwa, i nie wymyślaj że gruba jesteś- mnie nie widziałaś ,wyleczyło by cię to z kompleksów :)

reklama
No to teraz ja się pochwalę swoim brzucholkiem ;) img16191.jpg 32tydzień

Do góry