reklama

Grudniowe mamusie 2008

kolzezanka chyba nie doczytuje moich postow:zawstydzona/y:
zapytowywalam czym roznia sie chlopcy...ja za nic w swiecie nie wiem kto to KRZYS A KTO GRZES...:confused2::confused2::sorry:
bo ona tylkomadzienka i madzienka....
mamuski, mam juz dwie wielgachne torby na kolkach:eek::eek::eek::eek:a jeszce nie mam konca, a jeszcze kosmetyki nie pakowalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak moj M zobaczy to chyba wezmie Karoline i te torby a mnie zostawie:-p:-p:-pbo ja juz sie nie zmieszcze, lub wezmie tylko siebie z karolina, a mnie ztorbami zostawi:eek::eek::eek::-D:-D:-D:-Dnormalnie szok, no ale wkoncu wyjezdzam na miesiac,no nie?:-D:-D:-D:-D
oczywiście mamusiu, ja cie rozgrzeszam ale ze swoim amo to już sama to musisz załatwić.
ja jadą na 3 dni też miałam 3 torby bo nigdy nic nie wiadomo:-D
białe????????????:eek:

reklama
hmmmm...tym sposobem to ja bym nic nie sprzedala...
pouciekaliby odrazu...i caly plan by szlag wzielo...i co potem z tym piwem???:-):eek:
ja wiem ze TYGRYS go wypije no ale na kozaki nie starczy ....TYGRYS tylko na krzywy by imprezowal:eek::eek::eek:
:-D:-D
taaaaa.....nikt nie pouciekalby gwarantuje, spoks
a tygrys wylaz z tej ksiazki w koncu:angry::angry::angry::angry:
ksiazka wazniejsza od nas:angry::angry::angry::angry:
ja sie pakuje i mma czas, bo pyciol sie sam nudzi w domu
WYLAZ i to JUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo ona tylkomadzienka i madzienka....

oczywiście mamusiu, ja cie rozgrzeszam ale ze swoim amo to już sama to musisz załatwić.
ja jadą na 3 dni też miałam 3 torby bo nigdy nic nie wiadomo:-D

białe????????????:eek:

a nie ladne?:sorry::sorry: bezowe...

taaaaa.....nikt nie pouciekalby gwarantuje, spoks
a tygrys wylaz z tej ksiazki w koncu:angry::angry::angry::angry:
ksiazka wazniejsza od nas:angry::angry::angry::angry:
ja sie pakuje i mma czas, bo pyciol sie sam nudzi w domu
WYLAZ i to JUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moja kochana obronca emigrantow na obczyznie:-D:-D
slyszalas TYGRYS...ona to potrafi wspolczuc...mamusia na BB ale i tak zdarzyla 2 torby spakowac:-D:-D

ide na spaciel...........

oki doki:-)

to widzisz teraz kto tak na prawdee ciebie lubi i nie zdradza, ale powrotu juz niema, only friends:-D:-D:-D:-Dlilac na spacer, tygrys w ksiazkach, blizniak w pracy, a mamusia zawsze pod reka

to widzisz teraz kto tak na prawdee ciebie lubi i nie zdradza, ale powrotu juz niema, only friends:-D:-D:-D:-Dlilac na spacer, tygrys w ksiazkach, blizniak w pracy, a mamusia zawsze pod reka

taka okazja przeleciala mi przez palce....o ja glupia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no:
ale ja tygrysowi juz powiedzialam ze nic z tego...ale ona lajdaczyc sie tylko z nami w Sopocie chce:szok::szok:
co za....ja nie wiem...:eek::eek:

Ufff...jestem jestem, 20 stron prawie 2 godziny to moje nadrabianie trwało:szok::szok::szok:ale naprawdę sie bardzo przyłożyłam, więc proszę mnie nie olewać:no:;-)bo taka sumienna byłam...i przepraszam za kilometrowego posta:tak:

Bounce Bounce Baby™, a Bright Starts Product - Bright Starts
i to jest rewelacja, ja mam spokoj caly dzien, bo ona sobie stoi wtym i sie kreci dookola

u nas ta firma bardzo popularna, my mieliśmy leżaczek z tego:tak:

Malemu sie cos poprzestawialo, byl takie zmeczony, ze masakra, ale nie chcial zasnac, plakal chyba z godzine, dzis iod rana to samo, nasz pies nie moze do niego podejsc bo ryk, do mamy i brata jakos sie juz przyzwyczail, ale moj ojczym nie moze podejsc:eek::eek::eek: Normalnie jestem w szoku, nie poznaje wlasnego dziecka, wtula sie we mnie caly czas:szok:.

no ja sie tego bardzo boję, jak będziemy w PL, bo dla dziecka to szok, zmiana klimatu, nowi ludzie....mam nadzieję, że tak źle nie będzie

to tak pyciol musi walczyc z dziewczynami,:-D:-D:-D bo chca jej odebrac meza, najpierw ty:angry:, teraz juz beciaczek chce bicepsy pyciolkowego Amo:angry:
tygrys wczoraj wcinal caly dzien placki ziemniaczane i siedzial w pianie w wannie, ale maz ja stamtad porwal:-D:szok:
beciaczek pogodzila sie ze swoim Amo, i bylyy tam rozne czary--mary, moze nawet siostrzyxczka sie pojawi, a i kupili sobie samochodzik
agatkas i blizniaku teraz maja wiecej czasu dla nas, po prostu olaly prace i tyle
tygrys ma rocznice za 3 tygodnie i chce kupic zestaw zeli i wibrator:-D:-D:-D
szal na calego
no i wkoncu wszytskie jedziemy tirem blizniaczek najpierw na centralny w waiw , potem do lodzi, apotem po calej europie, no wiesz jak cyganie, zeby zarobic kase na utrzymanie
uffff. tyle, jesli cos pominelam, to poprawcie mnie mamuski

a i ja(mamuska)mam dola, i jestem nalogowcem, bo juz mma ponad 3000postow :-D:-D:-D:-D

jak zwykle mamusia piękne podsumowanie, tylko przepraszam, że Ci nie pomoge z tą siostrzyczką, bo ja na microgynonie:tak:to ciężko będzie:-D

Beciaczku to też ale od nas jest wszędzie daleko i musiałabym byc zmotoryzowana a ja nie posiadam prawa jazdy no i narazie z dziewczynami to nawet nie ma jak go robic. A zresztą ja już 5 lat nie pracuję a w swoim zawodzie to wogóle nie pracowałam i teraz musiałabym na jakieś kursy iśc a to wszystko ciągnie za sobą kasę no i koło się zamyka. .

no to widzę podobnie jak u mnie, co prawda na szczęście do mista blisko, ale jeśli znajdę gdzieś pracę w lab to na pewno będzie za miastem, więc brak prawa jazdy tego nie ułatwia...no i 3 lata temu zaraz po stażu wyjechałam od razu za granicę i nie pracowałam w zawodzie

Acha Kokusia ja nie chce zadnej firmowej sukni slubnej, wystarczająco kasy wydajemy na to wesele ... a suknie są takie drogie :baffled:, myślałam nawet o wyporzyczeniu, ale mam obawy :zawstydzona/y:.

ja wypożyczałam, salony wypożyczają juz od 700-900zł, a ja tren zerwałam i nic nie powiedzieli, no bo że brudna to oczywistem czystych nie przyjmują:tak::-D

my wlasnie kupilismy taki fotelik
karolince sie spodobal i nam tez
my mamy kolor czerwono-czarny
BABYCAR PRIORI COMFORT DeLuXe 0-18kg 0-4lata 2010 (695567501) - Aukcje internetowe Allegro

świetny, a materiał jaki?ok?bo ja właśnie głównie na taki oddychający patrzyłam, bo w tym co teraz mamy to Wiki po godz. już cały mokry

:szok::szok::szok::-(:-(:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: z takim psycholem to od razu na krzesło elektr.

Informuję tylko, ze mamy dolną prawą jedynkę,

gratulki Bliźniaczku:tak:

A my właśnie wrócilismy ze Starachowic do Wawy i być może za 3 tyg. już się wyprowadzimy do rodzinnego miasta.
.

A Ty Marzycielko ze Starachowic?super, ja ze Sko-Kam:tak:

Wszystkiego co najlepsze i tysiące buziaków dla Martusi, Magdusi, Zosi i Krystianka:tak::tak::tak:

:tak:STO LAT KOCHANE SZKRABKI

Super ćwiczonka, właśnie czegoś takiego szukałam, dziękujemy:tak:

Dziewczyny wiadomośc od Kany
"Kokusia przerpos dziweczny, że mnie nie ma na bb,,,,ale Mariczka do wczroaj goraczkuje...i co czopek zejdzie to znowu rosnie...dizemy dzisiaj do lekarza....ale dopiero na 15:20..... kurcze moze to od zabków sam nie wiem....wczoraj byłysmy na spacerku wszystko ok zasnęła jak sie obdziła rozpalona cała i 38>4 30 minut pozniej juz 38,8 dałam czopka okolo 18....budzi sie w nocy o 2:30 a ona 39,3....tak sie boje....teraz rano znowu 38,4...tak mi jej szkoda..."

biedna Mari, zdróweczka życzymy

albo wiesz same jak szamanki odprawimy jakies tance , czary mary i lanie woskiem przepluwanie przez ramie i co nam jeszcze na mysl przyjdzie moze poskutkuje:-D:-D:-D:-D:-D dosc ze matki wariatki to jeszcze czarownice!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::evil::evil::evil::evil::errr::errr:

no ja wiedziałam, że wy czarownice i urok na mojego amo rzuciłyście:tak:
Bliźniaki gratulujemy ząbka :-), teraz dzieciaczkom grudniowym hurtowo wychodza ząbki :-D:-D:-D. Tylko mojemu miesiąc temu wyszła jedynka a drugie niiiimaaaa :-D:-D:-D
ciesz się, że chociaż jednego macie, my nadal żadnego:no::no::no:

Agacia wiekszosc fotografow robi zdjęcia w plenerze w inny dzien:tak::tak::tak:dawniej tak bylo jak byla moda na studyjne ze tego samego dnia jechalas do fotografa ale teraz swiat z postepem idzie hihihh:-D:-D:-D:-Doj bedziesz miala okazje jeszcze raz kiecke zalozyc:-D:-D:-D bo wiesz teraz zdjecia w plenerze to poligon czolgasz sie kladziesz na ziemi na TRAWIE skaczesz przez strumyki itp nie chcesz chyba potem w takiej kiecce po takich wyczynach wracac do gosci na wesele:tak::tak::tak:

a u nas było tego samego dnia przed kościołem:tak:jakieś 3godz sesji, męczące:tak:

a popołudniu jedziemy z małą do takie znajomej rehabilitantki, żeby się określiła czy Zuzia leniwa, czy coś jej trzeba pomóc:)

powodzenia!:tak:

wiec na wieczor sama bylam z malym pierwszy raz go sama kapalam i wszystko. Normalnie zmeczona jestem jak nie wiem co. Chce juz do domuuu :PPP

:-D:-D:szok::szok:pierwszy raz?????łoooo matko, Ty to naprawdę masz aż za dobrze:-D:tak:

ja jestem, tylko w krzakach i w szafie:-D:-D:-D:-D
no kurze z tym tirem to lipton....bede musiala sie zmiescic w naszej toyocie:eek::eek::eek::eek:tylko jak:confused2::confused2::confused2::confused2::-D:-D:-D:-D

a kombi mamusia macie???bo ja to pomimo tego, że już kombi mamy to się boję jak się zabierzemy:tak::tak:a mój jak zwykle tego nie potrzebujesz, tamtego też...:wściekła/y:ale mnie to wkurza, ostatnio wymyślił, że po co krzesełko do karmienia....taaaa, przez 2tyg będę Wiktora na kolanach karmić...odpada...ale na szczęście, już na swoim postanowiłam:tak::tak:

a gdzie BECIAK....??????????????????
pewnie lansuje sie swoja nowa fura....w Londynie sie pewnie worza...:-D sportowa wersja:-D

:-D:-D:-Dnoooo mieliśmy dziś do Londynu jechać, to musimy za tydzień, bo auto podatku nie ma opłaconego, podatku nie wykupimy póki nie będziemy mieli polisy, a polisa dopiero za kilka dni przyjdzie:wściekła/y:także uziemieni...ale w mieście już byliśmy...:-D:-D:-Da co musiałam wypróbować...boski jest...a moc taka że aż zarzuca:tak::-D:-D:-D

gdzie jest nasza wczasowiczka Madzienka!!!!!!!!!!!?????????????????:confused2::confused2::confused2:

no właśnie...a my właśnie zjedliśmy Magnuma z Wikusiem:-D:tak:i się obijamy a Tatuś już przy furze:-D:-D:-Dwymienia olej, wstawia odtwarzacz i takie tam...i odkurza...co by jak nasz pachniał już...:-D:-D:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry