reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

Moja babcia ma na imię Helenka piękne imię, ja sama byłam skłonna dla 2 dzidzi dac takie imię ale t nie był zachywycony

reklama
Mi od zawsze podobało się imię Saturnin. Jak byłam mała to marzyłam, że będę miała synka i będziemy sobie mieszkali sami w domku po dziadkach. No ale nie jestem aż taka odważna na takie imię.

U mnie w pracy jest taki emerytowany już profesor, który ma na imię Saturnin właśnie, uroczy przedwojenny dżentelmen.

A moja pani promotor miała na imię Nonna, jak mówię komuś jak się nazywała, to też nikt nie wierzy w takie imię :)

Helenka też mi się bardzo podoba, i Tereska, ale mój ulubiony mąż kategorycznie się nie zgodził. Także dla dziewczynki dalej nie mamy imienia.

mój syn wczuł się w role starszego brata i co chwile podsuwa nowe typy na imię teraz przerabiamy Miłosza:-)

Ja główkowałam i wymyśliłam, dziewczynka : Wiktoria, Weronika, Kornelia, Oliwia, a chłopczyk : Wiktor, Dominik, jeszcze muszę z partnerem przedyskutować ten temat :) :-)

u nas kurcze dalej brak pomysłu na imie dla chłopca chyba będzie Nikodem II tak nam się podoba to imię :)

Zawsze może być Nikodem senior i junior :-D tylko senior, to się mówi jak chyba ojciec lub dziadek tak miał :crazy: ale brat ?? Nie wiem :-D:-D W jednym masz rację, Nikodem to cudowne imię i jeśli u nas brocha zamieni się w armatę, na USG 4D, to bedzie Nikoś :-D

sandzii, fajne imiona dla dziewczynek powymyslalas, ja chcialam Kornelie, bylaby Amelia i Kornelia, ale drugiej stronie sie nie podoba :/
Na razie stanelo na Klara Bedzie Klara i Amelia

reklama
Do góry