reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

reklama
I tak nie ma cie tak źle mojemu się tylko Hilda i Truda podoba :eek: dobrze, że jeszcze tyle czasu :)
Takie śląskie :-).
Dziewczyny, powinno być prawo, że imiona wybierają matki. Mam wrażenie że byłoby mniej problemu z tym. Te nasze chłopy to w większości zamiast pomagać to tylko mieszają ;-).

oj nie tak duzo tego czasu. szybko leci, dopiero dowiedzialam sie ze w ciazy jestem a tu juz 6miesiac :-) kakakarolin nie dziwie Ci sie zze liczysz na to ze mezowi sie odmieni:-) bez obrazy dla meza ale orginalnosc orginalnoscia ale bez przesady:-D

Moje typy to Iwo, Piotr, Kosma, Tymon, Konstanty , Franciszek

mojemu podobają sie Szymon, Dominik

wspólne typy Piotr, Aleks ale wolelibyśmy Alex, tylko ze pewnie sie nie da przez x.

Czemu nie da sie przez x? W pl robia z tym jakies problemy? Bo my Olivie chcemy przez v bo tu bedzie rejestrowana, mieszkala,chodzila do szkoly, itd. Ale jak przyjdzie do jakichs dokumentow w pl to myslicie ze mozemy miec klopot?

wiem ze kuzynka mieszkajaca w Lodzi chciala miec Alexa przez x ale odmiwili - mozliwo0sc byla tylko Aleks lub Aleksy. imiona musza byc spolszczone-taki wymog podala- stad jest brajan- a nie brian, nikola, a nie nicole itd niby taki jest wymog od 2010 r

reklama
Do góry