reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosniemy... :)

Irtasia, oby m ała była zdrowa, to nadgoni szybko.
Ja się bardzo boję teraz tych wirusów. Staram się, żeby Maja jadła jak najwięcej teraz, bo gdyby..... to miałaby z czego gubić. A teraz maleństwo wazy 11 200.

reklama
Irtasia, oby m ała była zdrowa, to nadgoni szybko.
Ja się bardzo boję teraz tych wirusów. Staram się, żeby Maja jadła jak najwięcej teraz, bo gdyby..... to miałaby z czego gubić. A teraz maleństwo wazy 11 200.

nie no ładna waga,nie takie maleństwo.:tak:

no i po bilansie, Lusiek wazy 10900:tak::-D:-D wiec hip hip hurrraaaaaaaaaa:tak:, ale wzrost......80cm:sorry::-(, to sie nazywa malenstwo....

A teraz maleństwo wazy 11 200.

Ewo to chyba wcale nie tak malutko, bo mój Victor waży 12,5kg i nie uważam, żeby był malutki i leciutki:-p:-D

no i po bilansie, Lusiek wazy 10900:tak::-D:-D wiec hip hip hurrraaaaaaaaaa:tak:, ale wzrost......80cm:sorry::-(, to sie nazywa malenstwo....

Przy takim wzroście ta waga jest bardzo ładna, więc nie martwiłabym się;-) Najwyraźniej taki już będzie urok Lailii, że drobna z niej Dziewczynka:tak: A może później nadrobi i się zdziwimy jaka ona wysoka;-)

reklama
Do góry