reklama

Jak rosniemy... :)

ewamat ślicznie Maja przybiera... urodziła sie kruszynką a i tak ładnie nadrabia

Bardzo mi się podoba, ze do starszej córci mówisz Magdalenka...zawsze tak jest? To Imię jest super ładne, ale jak faktycznie mówi się Magdalena....mojej przyjaciółki kuzynka, mieszka w Niemczech i tak do niej wszyscy mówią...ślicznie...choć Magda też mi sie podoba...

reklama
ewamat ślicznie Maja przybiera... urodziła sie kruszynką a i tak ładnie nadrabia

Bardzo mi się podoba, ze do starszej córci mówisz Magdalenka...zawsze tak jest? To Imię jest super ładne, ale jak faktycznie mówi się Magdalena....mojej przyjaciółki kuzynka, mieszka w Niemczech i tak do niej wszyscy mówią...ślicznie...choć Magda też mi sie podoba...
Imię Magdalena jest rzeczywiście śliczne i można je odmieniac na 1000 sposobów. Mówię do niej różnie. Często zdrabniam jej imię jako Dusia, Dulka, Duleczka. Madzia się śmieje, ze mam wyłącznośc na taki zwrot. Magdaleno! zracam się do niej, gdy jestem zmuszona przeprowadzic rozmowę wychowawcza. Ona sama teraz podpisuje się Magda M. (pierwowzór filmowy). Ale jest to rzeczywiście piękne imię. Jestem do niego tak bardzo przywiązana, ze najchętniej bym tę drugą córcie też nazwała Magdalenką.:-D

Dzisiaj się zważyłyśmy i okazało się, że waży 7500. PO odjęciu 100 na pieluchę (suchą) to i tak ładnie, bo tydzień temu było 7200. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry