reklama

Jak rosniemy... :)

TYcia nie martw się, każde dziecko ma inną budowę ciała, jedne są cięższe a chudsze od tych lżejszych a jednak pulpecików - tak samo jest w przypadku Hubcia i jego kuzynki młodszej tylko o miesiąc - ważą tyle samo mniej więcej a ona pulpecik z mnóstwem wałeczków (łącznie na kolanach) a Hubek raczej chudzinka,a wałeczka z lupą szukać niedługo:-)
dziekuję dziewczyny za wsparcie :o)

reklama
Hmmm moja Zosia chyba chudzinka 7,5 kg w 8 msc jak ją wazyłam ale strasznie jest ruchliwa jak jeszcze nie raczkowała to sie czołgała jak żołnierz moze podrosnie, a wzrostu to nie wiem ile ma bo nigdy jej nie mierzą w szpitalu (gdzie chodze do poradni dzieciecej) :/ ale z wyglądu to mi na dłuuuga wygląda hihi :rofl2:

Dzisiaj zaszczepiłam Majkę od pneumokoków, a przy okazji została zważona i zmierzona. Niestety jest w dalszym ciągu chyba najchudszym i jednym z najmniejszych dzieciaczków na BB
wzrost - 70 cm,
waga - 7700 - ale tutaj bym dyskutowała. Na innej wadze jest ponad 8000. Tak czy inaczej przez półtora miesiąca przybrała 500 g.

reklama
Ważyłam Wiki w tamtym tygodniu przy okazji mojego szczepienia na grypę.
Waży 8800, a co do wzrostu, to sama muszę ją zmierzyć, bo pielęgniarka nie mierzyła jej nigdy. Ubranka nosi na 74 lub 80 zależy jakej firmy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry