reklama

Jak rosniemy... :)

reklama
wczoraj zważylismy Hubka - ma 8400g :-) a to znaczy, że może z powodzeniem zajadać dynię, bo nie ma przestoju w wadze - w tydzień przybrał 100g
NARESZCIE:tak::tak::tak::-):rofl2:
czyli zwiekszam ilość papki dyniowej, a za tydzien znowu kontrola i jak będzie dobrze, to dodamy cos do tej dyni w końcu :-)
dobrze, że teraz juz mamy wage w domu, przynajmniej obedzie sie bez latania ciagle do osrodka na kontrolę:-)

Gratulujemy Hubercikowi:tak:
Konrad 7 miesiecy i 3 tygodnie-8900 g i okolo 74 cm.
Przez ostatnie 1,5 miesiaca przybral 900 g,co daje 150 g tygodniowo:tak:.Co nie zmienia faktu,ze jest chudziutki:confused:.

Super, Rosmerta, życzę, żeby udało się wprowadzić szybko i inne pokarmy :tak:

Tycia, ja nadal się dziwię - Oli jest 8 cm dłuższa od Kondzia i pół kg cięższa.Wg mnie powinni podobnie wyglądać, a o Oliwce nie można napewno powiedzieć, że jest chudziutka. Dużym grubaskiem nie jest, ale wałeczki ma, zwłaszcza na nogach :-D

Konrad 7 miesiecy i 3 tygodnie-8900 g i okolo 74 cm.Przez ostatnie 1,5 miesiaca przybral 900 g,co daje 150 g tygodniowo:tak:.Co nie zmienia faktu,ze jest chudziutki:confused:.

Czy ja wiem czy chudziutki:confused: Mój Victor ma 72cm i 8590g (dane z dzisiejszego bilansu) i wydaje mi się, że jest w sam raz, więc nie powinnaś się raczej martwić o Konradka:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry