reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Moniczko, ciekawe która z nas szybciej się rozsypie? Mi juz czop odszedł, czasami brzuch boli, w nocy nie śpię, bo boli miednica, nie mówiąc już o wstawaniu siusiu i wogóle o przewracaniu się na drugi bok.
.png

noooo nieeeee.....

Monika_pk! naprawdę zostaniemy w kilka sierotek na ten marzec :) wszystkie będziecie miały swoje dzieciaczki, a my...? ;)

monika mania trzymam za was kciuki żebyście się szybciutko i w miarę bezboleśnie uwinęły ;) ;D

a ja jestem w szoku , bo weszłam sobie w swoje konto żeby sprawdzić jesgo stan i czakała mnie tam super niespodzianka- dostałam premie!!!!! mój pracodawca zaskoczył mnie niesamowicie biorąc pod uwagę fakt, że od początku grudnia jestem na L4 a wcześniej też chadzałam do pracy w kratkę ;D w życiu bym się nie spodziewała, może chce żeby mnie to zmotywowało do szybkiego powrotu do pracy ::) nastrój zdecydowanie mam lepszy

i kapuśniak się gotuje i nawet ładnie pachnie la la la

osinko nie martw się może nas lutowe marcóweczki nie wykluczą z towarzystwa po starej znajomości ;)

Osinka, przynajmniej BabyBoom nie opustoszeje, jak ładnie sobie w odstępach będzimy się rozdawajać ;D

Fionka
, gratulacje!! Ja też się cały czas zastanawiam czy przypadkiem ze styczniową pensją nie dostałam premii, bo pieniążków było więcej niż zazwyczaj... Ale jakoś do tej pory nie wyszlo, żebym się spróbowała dowiedzieć :-)

czyżby pracodawcy wreszcie zaczęli doceniać kobiety dbające o przyrost naturalny ;) ;D
dobrze by było bo komu bardziej może zależeć na stabilizacji finansowej jak nie kobiecie mającej dziecko? wg ostatnich badań to grupa najbardziej rzetelnych pracowników ;)

reklama
Słoneczko tak pieknie świeci, a ja jestem zmęczona jak już dawno.
O 11 (przed południem) musiałam się połozyć i obodziłam sie przed trzynastą.
I nie moge powiedzieć, że jestem wyspana. :(
Po zjedzeniu czegokolwiek jest mi niedobrze.
No czy to jest normalne?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry