reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

osinko! jak przeczytałam o Twoim pomyśle zakupowym, pomyslałam: ZWARIOWAŁA!!!!

mało masz jeszcze zakupów? codziennie nam tu donosisz o jakimś nabytku ;)

a co do prania dywanów, ja mam zakaz juz od początku ciąży (chyba tylko na to mam zakaz).

Ivon! A po pastowaniu - na porodówką :) :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
już szukamy u nas samochodu :(
szkoda, że z miesiąc wcześniej na to nie wpadłam ;) mam już dość siedzenia w domu!!!
wczoraj była w domu mini wojna, bo chciałam jechać bez kuli, jej też mam juz dość

catherinka pisze:
No jeśli chodzi o kulę- to się nie dziwię, pewnie za wygodna nie jest :(

wkurza mnie na maxa, mam rękę zajętą itp., w sklepie szału dostaję! po domu chodzę bez, ale jak jest w domu strażnik, to niestety...nie ma zmiłuj się :(

catherinka pisze:
No i w sumie ma rację... dzięki niej odciążasz chorą nogę :-) A długo będziesz musiała się z nią jeszcze przyjaźnić?
ortopeda kazał chodzić w stabilizatorze i o kuli do końca ciąży, potem mam przyjść i będzie ze mną rozmawiał o zabiegu

No to widzę, że po porodzie będziesz bardzo zajęta - i mała i noga :-)
Ale nie zapomnisz o BaByBoom? ;)

Wczoraj wieczorem z radościa obwieściłam mężowi, że miałam dzień bez zgagi - z nadzieją, że ten następny, dzisiejszy będzie taki sam - o jak bardzo się myliłam :( Wtorek przywitał mnie mega zgagą >:(

Witajcie w ten słoneczny poranek!!! Chyba dzis umyję kolejno okno... Wstaję codziennie i zastanawiam się czy któraś z nas urodziła :D Zadzwonię dziś do dwojego lekarza i może ustalimy jakiś plan działania na wypadek gdyby mały nie wykluł się do soboty ;) (jak na razie nic nie wskazuje na to, aby miał to zrobić)

reklama
Osinko, dzisiaj mi sie snilo, ze ktos zaoferowal wam swietny samochod za rozsadna cene. Nawet kolor pamietam-bezowo-zloty :) Moze nienajladnniejszy ten kolorek, ale autko robilo fajne wrazenie :) Sedan. Moze sie sprawdzi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry