reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Osinka - super, że urlopik się udał. Fajnie na Tatry popatrzeć...My może też się wybierzemy, ale chyba na Słowację.

Ewunia - co się dzieje? Wywal to z siebie, może będzie lżej ;)

reklama
ewunia_23 pisze:
samopoczucie???? fatalne :( :( :( nic mi sie w zyciu nie uklada...jest tragicznie...juz nie moge :(

ewunia! co nas nie zabije, to nas wzmocni!!!

u mnie też z samopoczuciem jakoś tak nijak... Nawet nie za bardzo wiem o co mi chodzi... I jak tu pomóc sobie? Chyba truskawek pojem :)

kaśka76 pisze:
Osinka: to sobie dychnęliście. a opaliłaś się bestyjo?????????

Kati: Piotrek ma teraz 62cm i nosi body np. mothercare newborn, ale one mają 38cm długości. zresztą wszystkie spodenki na lato ma 0-3 m-ce. tylko rampersy ma 3-6 m-cy i są sporo za duże.

a mi się humor spieprzył nad ranem. Peterowi wróciły bezdechy. a było tak pięknie bez nich ......

Wyglada na to ze Piotrus i Patrys wciaz najmniejsi na forum ;) Nie martwie bo w sumie Patryk urodzil sie chyba najkrotszy ze wszystkich (48cm). Wkrotce dogonia reszte :laugh:

azik czasu mam jeszcze sporo no ale najgorsze jest to ze ja nie wiem jaka jabym chciala ta sukienke ::)

katiNJ moja Alex rowniez nalezy do tych najmnieszych - ubranka w rozmiarze 0-3 nadal sa zaduze ::) a newborn robia sie w koncu zamale :)

Ja dzis wesolutka :) Lolo byl dzis grzeczny pomimo tych upalow, teraz nasmarowalam mu dziaselka calgel-em no i zobaczymy, maly bardzo sie zdziwil smakiem ;D mam nadzieje ze przespi spokojniej ta noc

co do ubranek to Lolo juz w 62 wskakuje ;D

ewunia trzymaj się!

"gdyby nie było smutku czym byłaby radośc"

wszystkie z całą pewnością mamy gorsze dni..
ale bedzie lepiej zobaczysz :)

reklama
to ja tez dolanczam sie do tych jeszcze najmniejszych :) Zuzia urodzila sie z dlugoscia 50cm i takze nosi jeszcze body newborn a ubranka 0-3 miesiace sa jeszcze troszeczke za duze.

a samopoczucie??? byloby bardzo dobre gdybym troszezcze wiecej widziala meza ale jest ok. wyspalam sie z Zuzia popoludniu ( az 3,5 godziny) i teraz tez juz spi wiec mam troszeczke czasu dla siebie :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry