reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
qurcze osinka jak ty masz czas zeby tio wszystko robic?? agata wtedy spi czy cie obserwuje?? bo ja to sie z niczym nie wyrabiam :laugh: zeby sie wymyc jakos porzadnie to biore bartka w wozku do lazienki i to tez na biegu bo mu sie szybko nudzi :D

Agatka tez czasami szaleje, ale musze przyznac ze z takim dzieckiem to mamraj na ziemii...czasami pomarudzi ale genrelanie znajduje czas dla siebie...od 12 do 15 przynajmniej zwykle jest spokoj...bo spi i to w wyrku....gorzej popoludniami..ale wieczory tzn o 20 mamy juz dla siebie...tzn. kapanko, butla wyrko...i wtedy cieszymy sie soba...a z Jackiem tez ostatnio lepiej...a moze ze mna?? ::) okres sie skonczl napiecie jakby opadlo, mam wrazenie ze sie zrobilam lagodna jak baranek, w porownaniu z tym co bylo w zeszlym tygodniu :P :laugh: czy Wy tez miewacie takie napiecia??

magdalenaB pisze:
qurcze osinka jak ty masz czas zeby tio wszystko robic?? agata wtedy spi czy cie obserwuje?? bo ja to sie z niczym nie wyrabiam :laugh: zeby sie wymyc jakos porzadnie to biore bartka w wozku do lazienki i to tez na biegu bo mu sie szybko nudzi :D

bawila sie w łóżeczku - szalała, bo właczyłam jej karuzelkę, a potem to z daleka pilotem ją właczałam żeby mnie nie widziała i ponad godzinę się sama sobą zajmowała, smiała się jak wściekła od miśków, szkoda, że nie nakręciłam filmiku...

jeja to macie super Bartek to towarzyski chlopak, karuzelka owszem max 30 min, pozytywka- misio max 10 min bo muzyczka sie nudzi :) misiak-potworek, dopoki z raczek nie wypadnie tez spoko :D ale zawsze musze czuwac nad nim i pilnowac by to co gra- nakrecac itp :) zero wytchnienia :laugh: moze jak bedzie starszy.... :D

Kinga dasz rade to tylko pare dni :), ja dlalam rade sama przez 2 tygodnie i to miesiac temu jak Selinka byla jeszcze wielka maruda /bo teraz to jest duzo lepiej ;D/ strasznie sie balam ale nam czas szybciutko minal ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry