reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

jestem padnieta jak sto dwa..............dzisiaj moj maly pobil rekord ...obudzil sie o 3 nad ranem i nie spal az do 6 rano..................w sumie to sie sam bawil ,gaworzyl i wedrowal po lozku......ale mimo wszystko jestem nie wyspana tymbardziej ze sie polozylam kolo 2 ............pierwszy raz maly brzdac taka niespodzianke mi zrobil ....................NO ALE COZ ...RAZ NA PIEC MIESIECY ....PEWNIE MI SIE NALEZY......BO ZA DOBRZE BYM MIALA:):)

reklama
IDE SIE POLOZYC NA CHWILKE BO MALY TERRORYSTA ZROBIL SOBIE DRZEMKE:)

Załączniki

• padam ze zmeczenia.gif
    padam ze zmeczenia.gif
    22,4 KB · Wyświetleń: 100
pytia ale Ci fajnie! :)

tereska a Ty na wszelki wypadek połóż sie dziś trochę wcześniej niż o 2 ;D

iwosz trzymaj sie jakoś, niech ta myśl o mieszkaniu własnym w niedalekiej przyszłości bedzie Twoim światełkiem :)

Rany !!! Jak mi sie chce JESC!!!!! Nie moge juz patrzec na wieprzowine, , ziemniaki i kasze! Chce sera, orzechow, mleka, czekolady !!! :( :( :(
Jak na razie zamiast rozszerzac dietke to ja zminiejszam juz mi odpadla marchew, teraz indyk i chyba ryz odstawie. :(

Mam dzis jedzeniowy kryzys. Wiem, ze minie, ale teraz jest ciezko :(

kaśka76 pisze:
Agawa: ja pęsetą nie mogę wyrywaćbo go mam za dużo i się franca sieje bardzo. takie hormony niestety. jedynie w ciąży był spokój
Ja mam taki typ urody jeszcze jako dziecko no nastolatka miałąm badania hormonalne robione i wsio było ok. W ciąży miałam też i się męczyłam ale wole pensetą nie wiem dlaczego a depilator kurcze wszędzie tylko nie na twarzy :)hehe

reklama
mam dziś mega dobry humor - już do nas jedzie moja siostra, będzie po 16!!!! strasznie się za nią stęskniłam! nie widziałysmy się 2 lata
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry