reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a ja dziś mam samopoczucie jak na @ :(

miałam wielkie plany: pomyc okna i podłogi... skończyło się na myciu... naczyń ::) [oczywiście zrobiła to maszyna ::) ]

Rafał ma urlop :) 2 tygodnie, pogoda sie popsuła... buuuu

a jutro idę walczyć z moimi paniami z administracji!!! Co za baby... Koga, trzymaj kciuki :)

reklama
a ja zgladzilabym wszytskich murzynow z kuli ziemskiej nie jestem rasistka ale chyba bede!
Nasz sasiad(drzwi obok mieszka pod nami) oblal dziewczyne wrzatkiem i ja pociol niozem usilowal ja zabic!nie udalo mu sie wiec uciekl przez ogrodek a policja nadal go szuka.Dziewczyna w szpitalu.
My bojimy sie wracac pozna pora do domu bo juz nie jednemu sasiadowi grozil takze i nam chcial powybijac szyby palant!

Maggusia pisze:
a ja zgladzilabym wszytskich murzynow z kuli ziemskiej nie jestem rasistka ale chyba bede!
Nasz sasiad(drzwi obok mieszka pod nami) oblal dziewczyne wrzatkiem i ja pociol niozem usilowal ja zabic!nie udalo mu sie wiec uciekl przez ogrodek a policja nadal go szuka.Dziewczyna w szpitalu.
My bojimy sie wracac pozna pora do domu bo juz nie jednemu sasiadowi grozil takze i nam chcial powybijac szyby palant!

matko... Maggusia gdzie Ty mieszkasz?!?! koszmar!!!!!

osinka pisze:
Maggusia pisze:

matko... Maggusia gdzie Ty mieszkasz?!?! koszmar!!!!!

Osinka w Anglii tutaj duzo jest takich przypadkow.

a ja mam coraz lepszy humorek  :) juz za poltora tygodnia leciemy do PL  :) :) :) :) :) jak ja sie nie moge doczekac  ;D

Maggusia pisze:

maggusia
a ludzi nie ocenia sie po wygladzie tylko po ich zachowaniu. ja mam szwagra murzyna i naprawde jest to suuuuuuper facet  ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry