reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

No niestety makabryczna, ale cóż począć - muszę rano zdażyć wziać prysznic, coś zjeść (bycie mama karmiaca do tego zmusza :)), pomalowac się no i ... nakarmic Filipa :) A on niestety w roznym czasie cyce opróznia, wiec musze miec zapas ;D Ale jaki fajny jest Kraków o 5:30 jak jade... :)

reklama
rozumiem, rozumiem - u mnie to samo tylko prysznic biorę wieczorem, bo rano bym chyba pod nim przysnęła :laugh: :laugh: :laugh:

Maksa to czasem muszę budzić przed 7 żeby go nakarmić i wmuszam mu z obu piersi - nieważne głodny czy nie ;D ;D ;D ;D ;D

na szczęście Maks cycem nigdy nie pogardzi ;D ;D

;D ;D ;D To tak jak ja ;D ;D ;D Oba cyce muszą zostać opróżnione przed wyjściem i koniec ;D ;D ;D Ale Filip też nie protestuje, tylko przysypia troche, wiec go musze co chwilkle budzić ;D ;D ;D

Padam na pysk.
Rodzice pojechali w niedziele nad morze i jestem sama z Ola. 3 psami i kotem.
Ola nie chce zebym sie oddalila nawet na chwile, wiec problemem jest nawet zrobienie siusiu, o jedzeniu nie mowiac. wlasnie dlatego jeszcze nie spie, bo szykuje sobie jedzenie na jutro. A moja corcia chodzi spac pozno. (tylko na BB czasem moge wejsc, bo moge miec Ole na jednej rece  ;) )
nie mam sily.

no to faktycznie ciężko Aniam ::)

mi zdarzało sie chodzić z fotelikiem (w którym siedział Maks)
do łazienki ale to z obawy przed tym żeby Ola mu coś nie zrobiła ::)

może spróbuj zabierać ją ze sobą w foteliku np. tak żeby Cię widziała i Ty ją

Mamaoli- moze faktycznie sprobuje z fotelikiem.:) Dzieki:)

A jak Maksiu ? Ktore w koncu mleko on pije ? I jak z wysypka ? Jest poprawa ? A kupy jakie ? Bo Ola ostatnio tylko zielone :(

Aniam Maksiu pije teraz bebilon pepti 2 no i wygląda na to że mu służy, bo  do czasu tej wysypki, która chyba po panadolu sie pojawiła było naprawde coraz lepiej
a jesli chodzi o kupy to właściwie od zawsze są zielone, tyle że raz jaśniejsze a raz ciemniejsze..

reklama
Aniam, jak potrzebuję wziąć prysznic, a Filip mi nie daje, biorę go w foteliku do łazienki i kładę na zamkniętym kibelku, opierając o ścianę :) Na razie, póki jest jeszcze mało świadomy ;D to dobre rozwiązanie ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry