reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ja biegam wszdzie z wozkiem  :laugh: na szczescie mam tu dosc duzo miejsca to takie rozwiazanie jest mozliwe ;) ale czasem jak jestem zaspana np o 7 rano i bardzo chce mi sie siusiu to ide z malym na rekach, mam to juz wycwiczone ;)  ;D
on tez ma teraz taki okres ze nie moze zostac sam, nawet karuzekla w lozeczku sie bawi dopiero gdy ktos przy nim siedzi  ::)
i okropnie sypia!!  :( starsznie sie wierci, rzuca, poplakuje.... co jest ???

mój łobuz też wszędzie z mamunią, a ostatnio odwalił numer stulecia, byliśmy u teściów i teściowa chcviała go wziąść na ręce ale za każdym razem jak się zbliżała , to mały w ryk i chował główkę w moje piersi, na nikogo tak nie reagował tylko na nią ::), nie wiem czemu ale było mi przykro, bo ja bardzo lubię moją teściową i widziałam , że teściowa bardzo przeżywa tą sytuację ale była dzielna i jakoś to zniosła, a w nagrodę Maciuś na drugi dzień dał się łaskawie ponosić na rękach

no właśnie nie mogę dojść co, perfumy nie , bo nie była wyperfumowana, mam nadzieję , że nie będzie się to powtarzało, bo szczerze powiedziawszy jak miałabym zostawić z kimś mojego syncia, to właśnie do teściowej mam największe zaufanie zaraz po sobie i mężu

Fionka, a kiedy ostatni raz Maciuś widział się z babcią? Bo może ją troszkę zapomniał? Myślę, że teraz kiedy maluszki się szybko rozwijają i są z dnia na dzień coraz bardziej świadome muszą mieć częsty kontakt z danymi osobami, żeby je pamiętały.

no właśnie tym sobie trochę tłumaczę, bo nie widzieli się 2 tyg, ale z drugiej strony nie widział też dziadka i wujka , a do nich takiej histerii nie było

ja też zauważyłam, ze Karola potrzebuje czasu, żeby się przyzwyczaić do osb (nawet babci)

a ja dziś z euforii przeszłam w płacz. Razem z Karolą, maruda jedna. Jeszcze chyba nie miała takiego dnia jak dziś... o co chodzi???
doszło też to, że bedziemy chyba rezygnowali z internetu... chociaz nie za bardzo sobie to wyobrażam po powrocie do pracy...masakra

mam nadzieje, ze zdjęcia poprawią mi humor-odbieramy 170 sztuk z rossmana :)

Kinga no co ty?! przecież wiesz , że nie możecie zrezygnować z internetu ;)
może jest coś innego z czego można zrezygnować żeby internet został? ::)

reklama
ja za twoja inf. kingus tez wzielam kupon na 100 zdjec w promocji w rossmanie, ale powiedz czy to jest 100 zdjec czy minimum 100 bo nie wiem czy moge przekroczyc ta ilosc co jest na kuponie ;)

nie rezygnujcie z netu!! plisssss!! ;) ale pewnie ty wiesz o tym ze my tu nie damy sobie rady bez ciebie :) ::)

ja mam net w dialogu taka opcje dialnet150 (150 godzin na miesiac, przechodza nie wykorzystane) i place 40 zl abonam. + 28 za tel. i 15 za ISDN wiec w sumie malo w porownaniu do cen jakie kiedys podawalyscie za swoje podlaczenia ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry