benita_29
Marcowa mama 2006
Ostatnio tak rzadko jestem na forum,a jeszcze rzadziej cos skrobne..Dziewczyny,HELP ,juz nie wyrabiam,Majka w nocy co godzine sie budzi,jestem juz tak wyczerpana ze nie moge.Chyba juz mi sil zabraklo.W dzien nie jest lepiej- Majka pospi na spacerku,ale skoro na spacerku to wiadomo ze ja nie odpoczne.Popoludniu spi przy cycu,jak wstane to sie budzi- musze co chwile przytulac,odwracac,dawac cyca.Wczoraj Majka plakala a ja razem z nia.Nie mam nikogo do pomocy-rodzice daleko a moja polska rodzina az w Bydgoszczy.Na Bartka tez nie moge liczyc,bo on nawet kiedy go poprosze to nie wstanie do majki zamiast mnie,ani sie nie ruszy o 6.30 chociaz zebym mogla spokojnie 3 godzinki sie przespac.
Co to za okres,jakisz wiekowy czy co?????Nigdzie o tym nie czytalam!Zamiast poprawiac sie,dzieje sie coraz gorzej.Przed upalami Majka juz potrafila sie raz czy dwa razy tylkobudzic,a teraz nie wiem co sie stalo.Nawet jako noworodek tak nie miala.
A JA NIE MAM JUZ SIL ,nad niczym sie nie moge skupic,ani nic,jestem do niczego.Co mam robic?????????????
Co to za okres,jakisz wiekowy czy co?????Nigdzie o tym nie czytalam!Zamiast poprawiac sie,dzieje sie coraz gorzej.Przed upalami Majka juz potrafila sie raz czy dwa razy tylkobudzic,a teraz nie wiem co sie stalo.Nawet jako noworodek tak nie miala.
A JA NIE MAM JUZ SIL ,nad niczym sie nie moge skupic,ani nic,jestem do niczego.Co mam robic?????????????