Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tereska na kichanie najlepsze jest czosnek cytrynka i miod wszsytko razem zmieszac i podawac 2 razyd ziennie po łyżce a dla ciebie to grzane piwko![]()
...ostatnio czytałam ze ktoras z was dawała troszeczke czosnku bobasowi i pomógł...więc...........i ja dzis probowałam mu dac razem z kaszka troszecze czosnku.......pluł na odległość
.........musze cos zrobic bo ma nos zawalony jak sto dwa .......tyle tylko ze nic nie wypływa z niego jeszcze ...no i głos zachrypniety:sick: :sick:viola.....ale dla małego to chyba nie bardzo taka mieszanka...ostatnio czytałam ze ktoras z was dawała troszeczke czosnku bobasowi i pomógł...więc...........i ja dzis probowałam mu dac razem z kaszka troszecze czosnku.......pluł na odległość
![]()
.........musze cos zrobic bo ma nos zawalony jak sto dwa .......tyle tylko ze nic nie wypływa z niego jeszcze ...no i głos zachrypniety:sick: :sick:
no ja to zawsze wtedy mowie: ze jak m wychodzi do pracy to ja w te pedy sie pakuje, wyjezdzam na Majorke. a tam dzieckiem zajmuja sie opiekunki i kolysza go w hamaku, ja siedze na plazy i pije drinki. tuz przed koncem pracy m wracam do domu, rozrzucam wszedzie zabawki i ciuchy, brudze garnki i udaje jaka to ja zarobiona jestem![]()
swietny tekst.terenia moja bardzo bliska kolezanka mamy dzieci w jednym wieku robi to swoej marysi to fakt ze nie chce jej tego za bardzo piec ale podaje i jak widze nie chcoruje jej a syrop z cebuli robilas tylko trzeba podac pol jablka zmienia smak to weim bo samm robilam i maly jakos to przelykal![]()
dzieki za rade ..:-) ;-) ..zaraz pojde zdobic syropek z cebuli ...calkiem o nim zapomniałam ;-)