Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u nas też histeryczne ryki jak się coś zabierze z łapki albo czegoś zabroni + kopanie nóżkami 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Osinka: czy te nasze małe czorty porozumiewają siętelepatycznie????????![]()
Kinga - a co robisz jak je wywali?
przezylam chwile grozy-bawilam sie z kacprem w ''a kuku''(chowa sie za zaslona) potem sobie pomaszerowal po pokoiku i slysze zgrzytanie-podchodze a w buzi kawalki szkla-chcial szybko polknac,nie chcial dzioba otworzyc-a ja tak sie balam-ja spokojnie maz juz sie zaczal denerowac i ostrzejszym glosem................jakos oboje powyciagalismy-to byl malutki kawalek pogryziony na malusienkie okruszki.................dobrze ze nic sie nie stalo nawet zadrasniecia nie ma.
w ogole to szklo to z kuli ktora zwalil-z tym ze ja dokumentnie odkurzylam-wszystko poodsuwalam,wszysciutkie zakamarki przejechalam odkurzaczem................jak widac niedokladnie..........................