Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od dwoch dni zabawki nie istnieją dla niego, chyba że da się je rozwalić po całym pokoju !!! (jedynie jeszcze książeczki go zajmują i piramidka z kółek)
ja trochę z innej beczki ...
... normalnie w mojego Maksa diabeł wstąpił !!!!! no tak broi, że trzeba do 10 policzyć, żeby nie wyjść z siebieod dwoch dni zabawki nie istnieją dla niego, chyba że da się je rozwalić po całym pokoju !!! (jedynie jeszcze książeczki go zajmują i piramidka z kółek)
otwiera szafy i wszystko wyrzuca, wszystkim rzuca, zalewa łazienkę wodą z bidetu, w kuchni wszystko fruwa, jeden wielki sajgon w domu - oczywiście uśmiecha się przy tym berbeć jedn albo robi wielkie oooooo!
zabrany z miejsca przestępstwa wyzywa po swojemu i natychmiast tam wraca, a jak się na niego krzyknie to robi podkówkę i przychodzi się przytulić, a jak poczuje że już ok to z uśmiechem wraca tam gdzie broił !!!!
czy to taki etap rozwojowy ??? jeśli tak to chcę wiedzieć kiedy mija ???? i czy nastąpi to przed 18-stką ????![]()

Czuję się, jakbym wracała po wakacjach...Ten tydzień to cała wieczność w realiach szkolnych...
ściema na maxa. Nie było mnie tydzień, więc nic nie przygotowałam z dzieciakami. Będę musiała się "podczepić" do innych nauczycieli
Nie cierpię takich sytuacji, bo czuję sie jak pasożyt :-( No. I zamiast byc w domu kilka minut po 13, będę po 18!!