reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

maga
Agatka też na początku chodziła na paluszkach, teraz już śmiga normalnie

kapciuszki kupiłam i nie wkładałam w końcu ich Agatce - strasznie jej się stopki pociły, w/g mnie kapcie to bezsens - zakładam mojej biegaczce skarpetki z ABS, a jak było chłodno - rajstopki z ABS

w/g mnie szkoda kasy na kapcie, z pierwszych kapci Agatka już wyrosła, kolejnej pary nie kupię

reklama
maga moj patryk tez przez jakis czas chodzil wlasnie na palcach a pozniej zaczal juz normalnie chodzic .......wiec sie nie martw :):)...duzo dzieci moich znajomych tez tak chodziło na samym początku:):)

osinko ja osobiście tez uwarzam,że kapcie sa niepotrzebne, wkurzają mnie tylko omentarze,że moje biedne dziecko nie ma kapci,a przeciez WSZYSTKIE dzieci chodzą w kapciach a moja tylko w skarpetkach:wściekła/y:

maga
kapciuszki kupiłam i nie wkładałam w końcu ich Agatce - strasznie jej się stopki pociły, w/g mnie kapcie to bezsens - zakładam mojej biegaczce skarpetki z ABS, a jak było chłodno - rajstopki z ABS

w/g mnie szkoda kasy na kapcie, z pierwszych kapci Agatka już wyrosła, kolejnej pary nie kupię

ja tez tak mysle osinko.........moj patryk od samego poczatrku smiga w skarpetkach po domu i jest oki:-);-).....nozka sie nie poci :tak:

osinko ja osobiście tez uwarzam,że kapcie sa niepotrzebne, wkurzają mnie tylko omentarze,że moje biedne dziecko nie ma kapci,a przeciez WSZYSTKIE dzieci chodzą w kapciach a moja tylko w skarpetkach:wściekła/y:

pewnie ze to olej;-);-).....głupie komentarze zawsze sie znajdą i to na kazdy temat ....a najwazniejsze zeby dziecko i mama była zadowolona :tak:

daj spokój maga, ja też ciągle słuchałam, że dziecko moje taaakie biedne. Wkońcu ugiełam się i pozwoliłam teściowej kupić kapciuszki i teraz się wpieniam, bo jak przychodzę do domu, a Karola w kapciuszkach (mimo, że nie chodzi) ma przepocone nóżki. Nie podoba mi się to, a moje prośby o niezakładanie trafiają jak groch o ścianę :confused:

kinga u mnie najczęściej prośby skutkują, robią tak jak chcę, ale co się nasłucham to moje, a że jestem wredna, zgryźliwa i cyniczna też nie pozostaje dłużna;-)

ja mojej mamie tak długo zapominałam przynieść słomkę przyciętą na wymiar stópki Maksa, że jakoś w końcu zapomniała kupić te kapcie:cool2:
ja oczywiście też absolutnie nie miałam czasu, żeby akurat iść je kupić ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry