kasiulla23
Mama marcowa'06
u nas to samo
jak body w miare ok to rekaw dlugi siega juz do lokcia
bawelniane krotkie spodenki nosi n 3 - 6 miesiecy bo inne musze w pasie wywijac by nie zlecialy
z dlugimi tez problem bo jak nogawka ok to pas porazka
ale buty kupilam - w jednym z deichamnow sa naprawde dosc szczuple (ale i tak za malo
) i do tego za 39 zl ze skory (stwierdzilam ze jak mam wydac 200 w naturino za zbyt tegie buty to po co tyle przeplacac a poza tym jestem doswiadczona zakupem butow bartka za ponad 160 ok 1,5 miesiaca temu ktore sa juz za male)
najlepiej to robie zakupy na llegro - wlasnie przyszla trzecia para butow dla Leny ktore sa za duze (a pewnie za rok bede za male) wiec wiecej chyba jej nic tam nie kupie bo podaja jakies dziwne rozmiary :-
zawstydzona/y:
:-)
jak body w miare ok to rekaw dlugi siega juz do lokcia
bawelniane krotkie spodenki nosi n 3 - 6 miesiecy bo inne musze w pasie wywijac by nie zlecialy

z dlugimi tez problem bo jak nogawka ok to pas porazka
ale buty kupilam - w jednym z deichamnow sa naprawde dosc szczuple (ale i tak za malo
) i do tego za 39 zl ze skory (stwierdzilam ze jak mam wydac 200 w naturino za zbyt tegie buty to po co tyle przeplacac a poza tym jestem doswiadczona zakupem butow bartka za ponad 160 ok 1,5 miesiaca temu ktore sa juz za male)najlepiej to robie zakupy na llegro - wlasnie przyszla trzecia para butow dla Leny ktore sa za duze (a pewnie za rok bede za male) wiec wiecej chyba jej nic tam nie kupie bo podaja jakies dziwne rozmiary :-

:-)