reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kasiulla23 - Maks też ma bardzo drobną i szczupłą stópkę, ale udało nam się dopasować buty w ecco, tzn. załapuje sie na końcóweczkę rzepa;-), z tym że te buty raczej wyglądają na chłopięce:dry:

i też mieliśmy problem z rozmiarem - w końcu kupiłam 21, który jest kapkę za duzy czyli jak dla dzieci w sam raz - mam nadzieję, że starczy do końca lata:confused::confused::confused: bo inaczej będzie trzeba paluchy przycinać!;-)

dziewczynki kochane trzymajcie jutro razem ze mną kciuki za moją przyjaciółkę - ma kolejną operację - okazało się, że miesiąc po wycięciu guzów (rak złośliwy) te france odrosły znowu:wściekła/y: od razu mają jej dać chemię:sick:

Kasia a jakby Lence nóżki poowijac bandażem to troszke przytyją:-D:-D:-D i butki w miare na nóżki owiniete :laugh2::laugh2:chyab cos ze mna nie tak:confused:

Osinka trzeba byc dobrej mysli bezie dobrze z Twoja koleżanka tylko trzeba wierzyc w cuda a cuda czasem sie zdarzaja

Kinga w jednym wlasnie ze sklepow (gdzie oczywiscie pelno mam dzieci itd) moj maz nagle krzyczy : "patrz czy to nie ta dziewczynka z tego twojego babybooma ta z tymi wlosami i oczami" :eek::sick::no::-p:zawstydzona/y::szok::dry: zastanawialam sie za ktory regal sie schowac :-p ( dodam ze dziewczynka miala min 2 latka ale faktycznie twarz wypisz wymaluj Karola)

:-D:-D:-Dnieźle!!! Moje dziecię ma sobowtóra w Łodzi??? :cool2::cool2::cool2:

dziś udobruchałam teściową :-) Powiedziałam, że byliśmy obejrzeć buty i są, ale boję się, ża zanim Karola zacznie chodzić, to będą za małe :confused: Przyznała mi rację, że może faktycznie poczekać :-)

Kaśka, a co Tobie? języka w buzi zabrakło? Trzeba było powiedziec, ze jeszcze sie z życiu nabiega. Ja zawsze tak mówię i olej to!!!

dziewczynki kochane trzymajcie jutro razem ze mną kciuki za moją przyjaciółkę - ma kolejną operację - okazało się, że miesiąc po wycięciu guzów (rak złośliwy) te france odrosły znowu:wściekła/y: od razu mają jej dać chemię:sick:
Osinko- kciuki bede oczywiści trzymane....ale biedna Twoja przyjaciółka ...trzeba byc jednak dobrej myśli ...miejmy nadzieje że operacja i chemia przyniosą skutek

Kasiulla ja nie jestem pewna czy to wysypka od słońca ale na to wygląda- tylko wyjdziemy na słonko i Iga jest w czerwonych plamkach- na rączkach, na buzi troszkę i ogólnie w okolicach twarzy...ktoś mi zasugerowal że to potówka ale chyba nie...
kupilam krem iwostinu z filtrem 50 i nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale dzisiaj jej nic nie wyskoczyło a jeżdziłyśmy 1,5 godziny rowerem...

jak Lena posiedzi troszke w cieple tez ma takie plamy na raczkach czy twarzy (takie drobne czerwone punkciki)
wiec moze to jakis rodzaj potowek?? :confused::-p
a czasem wyskakuja nie wiem po czym i pozniej nie wiem kiedy znikaja

reklama
Może potówki..nie mam pojęcia KAsiulla

Sandałków jeszcze Idze nie kupowałam więc nie wiem czy ma szczupła nogę, czy nie..ale wszystkie body to porażka:wściekła/y::wściekła/y: ona jest tak chuda że jak body jest dobre na długość to z boku jeszcze jedna Iga by się zmieściła. wszystko na niej wisi, nawet najszczuplejsze spodnie lecą jej z tyłka (no chyba że mają szelki):wściekła/y:
chyba ją muszę ciut podtuczyć;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry