Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo inaczej będzie trzeba paluchy przycinać!;-)Kinga w jednym wlasnie ze sklepow (gdzie oczywiscie pelno mam dzieci itd) moj maz nagle krzyczy : "patrz czy to nie ta dziewczynka z tego twojego babybooma ta z tymi wlosami i oczami":sick:
zastanawialam sie za ktory regal sie schowac
( dodam ze dziewczynka miala min 2 latka ale faktycznie twarz wypisz wymaluj Karola)

nieźle!!! Moje dziecię ma sobowtóra w Łodzi??? 

Przyznała mi rację, że może faktycznie poczekać :-) Osinko- kciuki bede oczywiści trzymane....ale biedna Twoja przyjaciółka ...trzeba byc jednak dobrej myśli ...miejmy nadzieje że operacja i chemia przyniosą skutekdziewczynki kochane trzymajcie jutro razem ze mną kciuki za moją przyjaciółkę - ma kolejną operację - okazało się, że miesiąc po wycięciu guzów (rak złośliwy) te france odrosły znowuod razu mają jej dać chemię:sick:

ona jest tak chuda że jak body jest dobre na długość to z boku jeszcze jedna Iga by się zmieściła. wszystko na niej wisi, nawet najszczuplejsze spodnie lecą jej z tyłka (no chyba że mają szelki)