reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

aniun, trzymaj sie kochana i nie myśl tak!!!! Zrobiłaś wszystko najlepiej jak umiałaś!!!! Ja w to wierzę co piszę, naprawdę!!

A co do chłopów, to dość normalne, że trochę ich trzymamy pod skrzydełkami i chronimy.... Nie wiem z czego to wynika. Ja od jakiegoś czasu "uczę się" dbać o swoje "interesy", bo wiem, że jeśli ja tego nie zrobię, to mój R. nie domyśli się, że czegoś może mi być brak. I tak oto, jak wraca z pracy, dostaje obiad (albo i nie :tak:) i zajmuje się Karolą do wieczora! A ja w tym czasie mam możliwość zadbania o dom, siebie i inne rzeczy na które nie miałabym czasu, ani energii po położeniu spać Karoli. Tak sobie to wymyśliłam, jak już byłam chyba na skraju wyczerpania i zastanawiałam się nad sensem naszego związku :-)

reklama
Maga, Kaśka Niestety, też to znam z dzieciństwa, a echo towarzyszy mi do dziś. Nabrałam dystansu po spotkaniach z innymi DDA - nie jestem sama z przykrymi doświadczeniami i nie mam z tego tytułu taryfy ulgowej w życiu. Może dlatego zdecydowałam się na osobne mieszkanie i nie planuję wspólnej przyszłości. Nie ukrywam, że marzyłam o zbudowaniu pełnej prawdziwej rodziny, ale nie za wszelką cenę...

Anian Nie obwiniaj się, na pewno opiekujesz się córeczką całym sercem. Pamiętam, jak się czułam, kiedy okazało się, że Łukaszek musiał nosić poduszkę Frejki na bioderka. Też myślałam, że dużo w tym mojej winy - później doszłam do wniosku, że niestety nie wszystko jesteśmy w stanie przewidzieć, a przede wszystkim nie jesteśmy pediatrami. Fakt jest taki, że moja lekarka uśpiła moją czujność, ale i tak uparłam się na wizytę u ortopedy.
Przy kolejnym dziecku byłoby mi łatwiej - ale chyba mnie ominie szczęście kolejnego macierzyństwa. :-(

A jeśli nie pogorszy to Twojego samopoczucia, to napisz nam, dlaczego byłaś u chirurga z Pati?

bo siostra stweirdziła, że Młoda ma krzywe nogi

Jak to powiedziała i zaczęłam obserwować inne dzieci to też to zauważyłam, bo część miała mniej, inne więcej albo tak samo.
A u nas w mieście chyba nie ma ortopedy, a ten chirurg jaest dobry więc poszłyśmy

No coś TY!! Przecież są wakacje!!!! :elvis::elvis::elvis::elvis:

Ja dziś na zdjęciu popatrzyłam na nogi mojej Karoli!!! cholera, teraz będę się martwić :baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry