reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Ja padam. Od wczoraj znów walczymy z wirusem. Póki co wymioty skończyły się rano. Maluszek cały dzień na diecie, na szczęście dużo i chętnie pije. Za mną noc z jego płaczem - wrzaskiem jak to w jego stylu:no: Narazie śpi. Mam nadzieję, że ta noc będzie spokojniejsza.

reklama
echhhhhhhhhhhh ja tez mam jakies gorsze dni,nie mam w zasadzie czasu dla siebie brakuje mi dobrej kumpeli z ktora moglabym pogadac o wszystkim w zasadzie nie mam tu nikogo-czuje sie jak samotna matka od wtorku o soboty czasami mysle ze koniec mojego zwiazku-nawet czesto i mam chec tu juz niewracac,nie akceptuje swojego ciala i przez to unikam bliskosci.......................w ogole mam jakis podly nastroj..................ble ble ble,

izka ten twoj M to kawal swiata pozwiedza:tak:pocztowki powinien ci wysylac z podroz

Sylwia: pyszczek do góry!!!!!!!!!!!!!! taka zgrabniutka jesteś!!!!!!! a Kacperzasty to fajny cłopak. chmury szybko odejdą - zobaczysz.

Izka- dasz rade z przeprowadzką...dzielna jesteś:tak: :tak:

Sylwuś- fajna jesteś...dziewczyna..:tak: :tak: uszka do góry....zrób sobie małą przyjemność np. dla ciała ...jakieś fajne pachnidełko...albo balsamik ..polecam "I Coloniali" produkty są wspaniałe ( może trochę czasami ceny sa przegiente ...) ale jakie samopoczucie...:tak: :tak:

Marlenka- biedny Maluszek....:tak: :tak: współczuje ...czemu nasze Dzieci muszą czasami tak cierpieć:tak: :tak:

U nas dzisiaj sądny dzień...rano Antoś miał 39,9 stopni goraczki...wiec szybko mąz poszedł do lekarza ...lekarka kazała dać Antybiotyk Zinat (zawiesina) do tego Lacid ..i zbijac goraczke...jak to nie pomoże mamy skierowanie do szpitala zkaźnego...tragedia...ale mamy nadzieje że przejdzie i bedzie dobrze jutro 4 dzień i u mnie była poprawa ...i u Antka tez mam nadzieje że będzie......ja płakałam cały dzień ...jak patrzyłam jak on się męczy....straszna jest ta ospa .....ja jakoś się goje i nawet już mi strupy odpadają ..i mam małe ślady...w szoku jestem...ale może ten Heviran tak na mnie działa...ale u mnie pojawił się inny kłopot ...spuchło mi dziąsło i do tego twarz...wyglądam jakby mi ktos przyłożył..i musze wziąc antybiotk Dalacin C ...mówie Wam jak nie urok to za przeproszeniem straz pozrna...dośc juz mam...dobrze że Kuba wziął 1 tydzień zwolnienia...bo sama bym nie dała rady:tak: :tak: :tak:

Iga chora ale nie wiadomo co jest właściwie ma tylko gorączkę ale już trzeci dzień w okolicach 40 stopni...mam nadzieję że będzie wysypka i po sprawie.. jestem wypluta. a ona- szkoda pisać:-:)-(

Lolcia Iga też tak miała ze 2miesiące temu, ale wysypki nie było i moja pediatra powiedziała , że jej się to nie podoba i kazała zrobic badanie moczu. nie wiem co ona może na podstawie moczu osądzić, mogła też za jednym zamachem dac skierownie na badania krwi, ale to już pewnie było za drogo:wściekła/y::wściekła/y: zrobioę prywatnie ale później - teraz mi jej szkoda bo jest taka słaba że się ciągle przewraca. a "normalna" bywa tylko chyba przy najwyższym stężeniu leku we krwi...

a moczu nie potrafię jak na razie ulokowac w woreczku:wściekła/y:alebo raczej nie potrafię dobrze ulokowac woreczka;-)moze macie na to jakiś patent????

reklama
karolkaz mam nadzieje ze ta ospa u antka szybciutko minie i obejdzie sie bez szpitala,swoja droga to straszne taki maluszek musi naprawde sie meczyc

kasianka strasznie wysoka ta temperatura...hmmmm z tym lapaniem moczu to u mnie latwiej bylo;-) a z krewka idz prywatnie-u mnie w szpitalu to koszt tylko 6zl a wiadomo ze na lekarzy nie ma co liczyc oni niechetnie daja skierowania i chyba najlepiej wziasc analize z rozmazem-bo rozmaz daje obraz czy byl jakis wirus

Do góry