reklama
K
konto usuniete
Gość
wariatki 

A
ania_zywa
Gość
Xandii Śledzę cię!
wygląda na to, że ja Ciebie też![]()
No to obie skrobiemy sobie marchewki![]()
fajnie, jak w przedszkolu![]()
Jupiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
wariatki![]()

Hania też czasem dłubie w swoim nosie, ale stanowczo bardziej woli mój

tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Mati nie dłubie w nosie 
;-), ale tak jak pisała chyba Tynka, ja używam od czasu do czasu wody morskiej, jak słyszę, że Matiemu coś tam w nosie przeszkadza ... i ona całkowicie rozwiązuje problem, więc Mati nie ma po co w nosie grzebać, bo nic tam nie znajdzie 

, ale ... zdarza się, że próbuje wepchnąć mi albo Sebastianowi palec do nosa i ma z tego niezły ubaw 
Ostatnio już od dłuższego czasu jego ulubioną zabawą jest przynoszenie mi zabawek i udawanie, że one płaczą ... trzyma wtedy jedną rączkę przy policzku i robi "uuuuuuuu...." z smutną minką
i daje mi miśki, maskotki, a ostatnio to już nawet auta i inne gadżety 
, żebym im zrobiła tuli ... tuli ... 

Przy czym w ogóle nie mam pojęcia skąd mu się to wzięło, bo on raczej do płaczków nie należy i sam tuli się szybko, w ekspresowym tempie ... bo ciągle nie ma czasu ;-)

Ostatnio już od dłuższego czasu jego ulubioną zabawą jest przynoszenie mi zabawek i udawanie, że one płaczą ... trzyma wtedy jedną rączkę przy policzku i robi "uuuuuuuu...." z smutną minką

Przy czym w ogóle nie mam pojęcia skąd mu się to wzięło, bo on raczej do płaczków nie należy i sam tuli się szybko, w ekspresowym tempie ... bo ciągle nie ma czasu ;-)

reklama
K
konto usuniete
Gość
tika chyba dlatego nadrabia z misiami
moj Nikos jest straszny "placzkowiec", po szpitalu tak mu sie zaczelo
(jak sie przewroci,uderzy itd)
a na placu zabaw jak mu ktos cos zabiera to bije
i zabiera spowrotem
juz sama nie wiem co gorsze

moj Nikos jest straszny "placzkowiec", po szpitalu tak mu sie zaczelo

a na placu zabaw jak mu ktos cos zabiera to bije