reklama

Jak się czujesz mamo?

Moj maz jezdzi samochodem sluzbowym zarejestrowanym w Irlandii, A jakis miesiac tez tutaj kupilismy sobie samochod no i u ubezpieczyciela trzeba bylo najpierw pokazac prawko (no i tez bylo ok). Moze twoj znajomy chcial tutaj przyjechac samochodem z Polski. Z tego co wiem to samochodami ktore maja kierownice po lewej stronie (a wiec takze polskimi) mozna tutaj jezdzic tylko tzw. turystycznie a nie na stale. ALe i tak wielu Polakow to omija.

reklama
Fatalnie sie czuje, ale na seruchu:-( po mimo ze Julci to zasypianie idzie coraz lepiej to jak przychodzi pora spania, dostaje starsznych boli zaladka:confused:wiem ze to przez nerwy...
zreszta nie wiem czy to wszystko wyjdzie jej na dobre..jakas taka powazna sie zrobila i boi sie jak ja na chwilke zostawie w pokoju.....ach juz nic nie pisze bo znowu ryczec mi sie chce:-(:zawstydzona/y:

Fatalnie sie czuje, ale na seruchu:-( po mimo ze Julci to zasypianie idzie coraz lepiej to jak przychodzi pora spania, dostaje starsznych boli zaladka:confused:wiem ze to przez nerwy...
zreszta nie wiem czy to wszystko wyjdzie jej na dobre..jakas taka powazna sie zrobila i boi sie jak ja na chwilke zostawie w pokoju.....ach juz nic nie pisze bo znowu ryczec mi sie chce:-(:zawstydzona/y:

U nas to samo. Chociaz ja tylko jedna noc uczylam Milenke usypiania (przed choroba) to ta teraz jak ja tylko znikam za drzwiami, zaczyna strasznie plakac i krzyczec. Nawet jak maz ja ma na rekach, a ja wychodze, to zaczyna sie krzyk i patrzenie w drzwi.

reklama
U mnie nieciekawie od wtorku - boli głowa i zupełnie nie mam apatytu :-(
Wczoraj byłam na badaniu cukru i potwierdziło się, że mam nietolerancje glukozy:dry:
Moja ginka kazała kupić glukometr i paski i zagroziła, że jeśli cukier nie spadnie położy mnie do szpitala :-(:sad:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry