reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dzieki Dziewczyny za rady. 
:-):-):-):-)
Nuśka, u nas wlasnie tak jest - Milena w nocy nieskonczenie czesto chce ssac piers. No i w dzien tez chce. I masz 100% racje - dla wlasnego zdrowia psychiucznego powinnam skonczyc karmienie piersia.
Na szczescie odstawianie w dzien jest o wiele latwiejsze niz w nocy. No i tak mam zamiar zrobic jak piszecie. Najpierw w dzien konczymy, a pozniej noc. Najgorsze z mojego punktu to usypianie bez cyca - jak to zrobic? Ale dam rade.Z Wami na pewno sie uda. Dzieki Dziewczyny

:-):-):-):-)Nuśka, u nas wlasnie tak jest - Milena w nocy nieskonczenie czesto chce ssac piers. No i w dzien tez chce. I masz 100% racje - dla wlasnego zdrowia psychiucznego powinnam skonczyc karmienie piersia.
Na szczescie odstawianie w dzien jest o wiele latwiejsze niz w nocy. No i tak mam zamiar zrobic jak piszecie. Najpierw w dzien konczymy, a pozniej noc. Najgorsze z mojego punktu to usypianie bez cyca - jak to zrobic? Ale dam rade.Z Wami na pewno sie uda. Dzieki Dziewczyny

Miśka 5
Mamy lutowe'07
współczuję Kasiad, i co teraz? Szukasz innego lekarza czy zamierzasz wziąć te leki co ci wypisał ten ostatni?
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Przejdz sie Kasiad bo juz bardzo dlugo cie to trzymaPójdę do innego lekarza, zobaczymy co mi powie.

reklama
stres mnie zżera
aż mi niedobrze![]()
Wiśnia, będzie dobrze. Trzymamy kciuki