reklama
agusia9915
Matka wariatka
nie nie brałam zadnych lekow przeciwbolowych bo strach ze przejdzie do pokarmu ..
skonczyły mi sie baterie tzn akumulatorki w aparacie mam 4 , 2 zapasowe i obydwa nie działają chiba mi łądowarka padła bo nie umiem tego inaczej wytłumaczyc.
własnie przyszła mam mojego męza i mowi oni sie chyba pomylili i to sa BLIZNIAKI

taki wielki ten brzuch
skonczyły mi sie baterie tzn akumulatorki w aparacie mam 4 , 2 zapasowe i obydwa nie działają chiba mi łądowarka padła bo nie umiem tego inaczej wytłumaczyc.
własnie przyszła mam mojego męza i mowi oni sie chyba pomylili i to sa BLIZNIAKI

a ja mam kompleksy na tle mojego brzuszka. Na szkole rodzenia dla lutowek na ktora uczeszczam mam najmniejszy brzuch ze wszystkich a jako jedna z pierwszych mam termin porodu
cosmi nie chce ten brzuch rosnac. choc wydaje mi sie ze jak na mnie to on jest wielki ale w porownaniu z innymi wypada conajmniej marnie 

Lil Kate, tylko się cieszyc. Im mniejszy brzuszek, tym mniej potem rozciągniętej skóry do wchłonięcia. Ja się cieszę, że nie mam takiego wielkiego brzucha jak w poprzednich ciążach, bo skóra do końca mi się właściwie nie wchłonęła - zależy to od elastyczności skóry, ale moja widac niezbyt jest elastyczna. A dziecko mam duże, więc jego wielkośc nie ma właściwie powiązania z wielkością brzucha.
agusia9915
Matka wariatka
na zdjeciach wyglada na mniejsza naprawde i cycki tez a mam 85 F (duze F- ZE STANIKOW CIAZOWYCH)
zrobcie zdjecia sobie tzn brzuszka i zobaczycie ze one nie oddaja w 100% rzeczywistosci
w zaprzyjaznionych sklepach ciazowych (znajomej) nie ma takich duzych spodni dzinsowych (sztruksy mam) na moja dupke i brzuszek wiec naprawde nie przesadzam
zrobcie zdjecia sobie tzn brzuszka i zobaczycie ze one nie oddaja w 100% rzeczywistosci
w zaprzyjaznionych sklepach ciazowych (znajomej) nie ma takich duzych spodni dzinsowych (sztruksy mam) na moja dupke i brzuszek wiec naprawde nie przesadzam
reklama