reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
U mnie tak samo. Ponieważ byłam z Małą w wakacje poza domem, to małżonek teraz na mnie dziwnie patrzy. A ja go uspokajam, że przecież teraz już mamy taką wprawę, zresztą dochodzi becikowe i ulga podatkowa, to od przybytku głowa nie boli. A że on nie miał w tym udziału, to dlatego, że zawsze fajnie przywieźc sobie jakąś pamiątkę z wakacji, a przynajmniej on się nie namęczył.:rofl:

U mnie tak samo. Ponieważ byłam z Małą w wakacje poza domem, to małżonek teraz na mnie dziwnie patrzy. A ja go uspokajam, że przecież teraz już mamy taką wprawę, zresztą dochodzi becikowe i ulga podatkowa, to od przybytku głowa nie boli. A że on nie miał w tym udziału, to dlatego, że zawsze fajnie przywieźc sobie jakąś pamiątkę z wakacji, a przynajmniej on się nie namęczył.:rofl:

Ale sie uchachalam:laugh2::-Ddobre dobre...:-p

Hehe, uśmiałam się z tej pamiątki :-D

Mnie niedługo też chyba @ nawiedzi, bo tak jakos się czuję dziwnie, a już z połtorej miesiąca nie miałam.

Jejku, chyba antybiotyk zaczął działać!! Dziś już czuję się w miarę- umiem już jeść i nie idę do laryngologa żadnego, jeszcze trafię na jakiegoś przewrażliwionego i rzeczywiście będzie mi tam chciał coś nacinać...
No i niech żyje karmienie piersią!!- Staś ma nadal tylko katar!!!!!!

reklama
Super!!!! Gratulacje!!! Ja też jestem przekonana, ze moje dziewczyny obydwie bardzo dużo skorzystał, że jedną karmiła, a drugą karmię naturalnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry