Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przy synku miałam wózek wielofunkcyjny Tak jumper x, fajny był, zwrotny, ale mega ciężki no i do naszego auta musieliśmy go na części rozkładać, bo się nie mieścił. Małego włożyliśmy w spacerówkę, jak miał 5 miesięcy, to była zima i nie mieścił się w kombinezonie i śpiworku w gondoli. Z racji, że potem waga wózka i rozmiary zaczęły mnie denerwować, sprzedaliśmy go, jak Mały miał 10 mcy i kupiliśmy Cybex Callisto Cybex 50013019 Callisto Caribbean - turquoise / petrol, Buggy: Amazon.de: Baby
Najgorzej to chyba jest przy małym bagażniku z gondolą
Może w jakimś wielkim sklepie byłby problem, a w takich zwykłych to myślę, że nie ;-) 

Wózek wchodził do bagażnika. A jak bagażnik był zapchany, to wrzucaliśmy wózek na tylne siedzenie - tak na sztorc - mała z przodu, a z tyłu na miejscu pasażera i na drugim miejscu pasażera wózek. Dawało radę :-)