reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Aestima łóżko jest debeściak, ja sama je suwielbia, jest mega stabilne, nic nie trzeszczy nie skrzypi, Maja skakał po nim już nie raz i bez szwanku :) a czy tylko dla bab? myślę że czarne jest męskie bez dwóch zdań a na pewno unisex ale Ty byś pewnie chciała białe? :-p jak będzie męska pościel i cały wystrój pokoju przecież nijak babski to i łóżko męskich cech nabierze :)

reklama
Ja się trochę obawiam tych drewnianych dziecięcych łóżeczek na wątłych nóżkach, te Ikeowe jakoś tak licho wyglądały....
Ale półki w Leosiowym pokoju są PRZEBOSKIE!!!

Madzioolka Majeczka zadowolona?:-) a lala - no cóż, niezła;-) i jaka duża:shocked2:;-) nam dorosłym nie wszystko się musi się podobać. Rozumiem, że lala sprezentowana?
andariel my mamy trochę bielsze (zdjęcia troszkę zniekształcają kolor) z domieszką szarego, oczywiście panele, nie deski:-p
DSC_0142.jpg

Załączniki

• DSC_0142.jpg
    DSC_0142.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 63
Maja się tam kładzie, zamyka oczy, każe sobie śpiewać kotki dwa i udaje że śpi więc chyba się podoba :)
(lala jest prezentem spod choinki od teściów - bo przecież taka ładna i Maja będzie z nią chodziła, ale że to takie wielki i nieporęczne to już nikogo nie interesowało)

Madzioolka, te leosiowe nóżki dość porządnie wyglądają ,ale to nie ikea- z all, ale oni już nie sprzedają tych łózeczek, jednak kilka innych interesujących znalazłam...
A na Waszym jesteś w stanie się położyć razem z Majcią na czas usypiania?
Martadelko, Miesiowa fryzurka:tak: Ale pościel nie podoba mi się- za ostra. tzn. podoba mi się ona ale bym się nie zdecydowała chyba na taką i wydaje mi się dziewczęca ( moze przez kropeczki?)
A jak tam Wasza kotkowa???:)

dziewczęca??? nieeeee, uniwersalna, jak najbardziej uniwersalna:tak:
pościel w kotki służy jako prześcieradło (poszewka na kołdrę), Emi nie lubi spać pod kołdrą, no ale jest w kotki i cena taka, że żal było nie kupić (wszystko przez Ciebie:-p)

reklama
Aestima Mai łózko jest rozłożone do tej środkowe długości, 165cm bodajże, ale i przy najmniejszym rozłożeniu da się położyc, tylko kolana podkulasz :) chyba mrsmoon ma ta dł. 135 i daje radę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry