reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Aestima ja pokochałam białe meble nietety już po tym jak kupiliśmy obecne w kolorze wenge który jest okropny, cały czas zakurzony bleh. Ale już kilka razy przekonałam się jak wyglądałby mój wymarzony biały stół po starciu z Majkowymi rączkami+kredkami. Także dopóki dzieci nie odchowam to zostają ciemne :P

reklama
Biały trzeba lubić, ale jak ktoś się jedynie o względy praktyczne obawia, to ja akurat polecam- mam dużo białych i po prostu przecieram Mieśka chusteczkami ( jego stolik na którym maluje, je też biały), żadnych śladów nie ma. Jedynie gencjaną drzwi nasze białe, łazienkowe machnęliśmy i nie chce zejść ( jakby... wsiąkła?:baffled:). Bo mówiłam już, ze mamy śliczne, nowe, białe drzwi w łazience i u Miesia?:) Prezent od moich Dziadków:-) Jeszcze do salonu i wejściowe mi się marzą...

Madzioolka - u nas na starym mieszkaniu były ciemne meble i mimo, iż nadal mi się podobają, za żadne skarby już takich nie kupię (odkurzać można codziennie, a i tak po chwili jest kurz).
Białe meble b.praktyczne:tak:Natomiast biała podłoga chyba mi się po prostu nie specjalnie widzi. Może raczej drewno pomalowane białą farbą, tak by było słoje widać? Żeby 100% bieli nie było.

Andariel, moja mama ma taką- zabieloną
P1200471.jpgP1200454.jpg i o takiej myślę w docelowych pokojach a w kuchni cała biała, wręcz lśniąca.

Załączniki

• P1200471.jpg
    P1200471.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 65
  • P1200454.jpg
    P1200454.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 64
Namiot/domek Majki

(jak patrzę na tą lalkę to mnie ciarki przechodzą - nie znoszę paskudztwa plastikowego:no:)

Załączniki

• DSC_0014.jpg
    DSC_0014.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC_0013.jpg
    DSC_0013.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0016.jpg
    DSC_0016.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 71
reklama
MIały być bielsze, ale się pokomplikowało, niełątwa sprawa z tym wszystkim- drewno nie przyłęło czy źle wyszło- już nie pamiętam, ale efekt był niezadowalający i tak w ogóle 3 razy ją robili zanim mama zaakceptowała:-p jest fajna , matowa, zamglona, zdjecia nie oddają. ale też wolałabym bielszą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry