reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Madzioolka większy:tak: fajna sprawa taki regał, mi się te z wyjmowanymi pojemnikami się nie podobają:sorry: muszę kuknąć na zdjęcia pokoiku bo nie pamiętam dokładnie co gdzie stoi
Aestima genialne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moon czy Ty wklejałaś pokój Mai?:sorry:

reklama
Dzięki za odp w sparwie Expedita :*

To teraz kolejne pytanko - czy dywan typu shaggy będzie dobry do dziecinnego pokoju? Ten który jest teraz u Majki doprowadza mnie do szału swoją pstrokatością, nie da się na nim układać żadnych puzzli bo wszystko ginie ;/ jedyny plus że jest płaski i wszystkie śmieci odkurza się idealnie i tego boje sie w długowłosym shaggy....

Ja mam mały chodniczek w sypialni i ten u Majki. U nas jest ten problem że to nie jest nowe mieszkanie i podłogi sa zużyte, najbardziej własnie u Majki to to był kiedys pokój T, potem po Jego wyptrowadzce pokój przejęł aJego siostra i żadne z nich nie miało dywanu a jeździli namietnei krzesłem przy biurku ;/

u nas w sdalonie sprawdza sie micro shaggy, mieciutki, bardzo gesty i milusi, tylko nie jest najtanszy. Przygotuj sie, ze przez pol roku shaggy bedzie puszyc

Ostatnia edycja:
to ja odradzę. chyba, że z krótkim włosiem. na naszym w salonie nie da si.ę układać puzzli i jak trzepeimy Miesia krótki raz w tyg- nic nie wylatuje a nasz w salonie z dlugim włosiem- piaskownica, pomimo codziennego odkurzania... Do salonu takie dywany są fajne, ale do dziecięcego chyba niekoniecznie- przynajmniej dla Maluszków, bo znajomi dla starszych córek mają i jest ok, ale one nie bawią się już na podłodze, więc kurz, ukł. puzzli- to już ich nie obchodzi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry