Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Normalnie admin kasuje takie posty i blokuje konto. Jednak w tej sytuacji - gdy został napisany tylko 1 post - ciężko cokolwiek powiedzieć... Owszem może to być reklama, aczkolwiek niekoniecznie. Zobaczymy czy Jagoda coś - i co - jeszcze napisze.Barmanka o tym samym pomyślałam czytając tego posta.

Tylko że wpływają na wystrój całego pokoju - ja mam dużo owali i kół w salonie - okrągły: stół, stolik kawowy, barek, pufę, lampę stojącą i wiszącą i jeszcze drugą małą stojącą wyglądającą jak UFO oraz zaokrągloną kanapę i fotel oraz krzesła z krągłościami. A jak cenowo takie cuda no i czy są praktyczne ?
To bardzo proste dlaczego na razie wypowiedziałam sie tylko raz, po prostu ten temat wyjatkowo mnie zainteresował.
A ja nie kupuje po to żeby reklamować,wole produkt wypróbowany ,i polecany przez większość.Uważam się za świadomego konsumenta i znam swoje prawo do reklamacji. Tyle w temacie.
To nie podwarzaj czyjegoś zdania.Tak czy inaczej nie zmienię zdania o pościeli, bo póki co nie mam ku temu podstaw.
A jak zalecana jest przez tego producenta????Jak można użytkować pościel w niewłaściwy sposób? Np.wyprać lub wyprasować w temperaturze innej niz zalecana przez producenta.
co ma jedno do drugiego???Wiecie dziewczyny dużo w Was niepotrzebnej podejrzliwości. Powinna w Was teraz grać wyłącznie pozytywna energia.