reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Dziękuję Wam dziewczynki za ciepłe słowa :) Cieszę się że Wam sie podoba i nie widzice w nim nic dziwnego. Parę moich koleżanek skomentowało, że to raczej dla chłopca taki pokoik a nie dla dziewczynki ...

Katamisz naklejki zamawiałam na allegro, ostatnio zostawiam tam na przeróżnych aukcjach majatek i ktos powinien zablokować mi dostęp.

Setana, pokoik śliczny :) nie ma co, Natalce na pewno się spodoba :)

Kati, ja tez mam tylko kącik dla Hani w naszym pokoju. Póki będzie malutka, później przeniesiemy ją do jej pokoju i tam dopiero wyczaruję jakieś cuda :) Póki co mam tylko nad łóżeczkiem wymalowany pas z morskimi zwierzątkami. rafa koralowa.jpg

Setana - rewelacyjny pokoik! Chyba najbardziej mi się podoba ze wszystkich do tej pory zaprezentowanych [chociaż żadnemu nic nie brakuje i są super] - jest kolorowy, wesoły, śliczny! Ja chcę taki :-D

agabre- rewelacja...a kto malował te cudeńka????

...ja dołozyłam zabawki malucha i odrazu zrobiło się jakoś kolorowo i teraz z męzem co chwila właczamy i sie bawimy.hahah bo kazda to jakas interaktywna..kiedyś sprzedawalismy zabawki z firmy v-tech i dla naszego bąbla zostawiliśmy 4kartony na każdy okres jego życia do myslę 3-4lat;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry