reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

dubeltowka podobaja mi sie kolory w pokoju Asi, takie zapraszajace
katamisz fajny pomysl z tymi gwiazdkami. Sama zastanawialam sie czym wypelnic ta przestrzen miedzy materecykiem a podloga.
marta widze, ze u Ciebie tez goruja literki. Fajnie to wyglada, szczegolnie na takim konkretnym kolorze sciany

To moze i ja cos pokaze, choc nie ukrywam, ze wszystko jeszcze w proszku

IMG_6333.jpgIMG_6339.jpgIMG_6338.jpgIMG_6340.jpg

reklama
Nadzieja..super gniazdko!!!zazdroszczę Ci powierzchni,bo mogłaś coś więcej zaszaleć...my póki co to tylko kącik ale w przyszłości też puszcze wodze fantazji:-);-)taki męski pokoik:-)super!!!!

marta powiem Ci szczerze, ze mam az za duzo tej powierzchni, przynajmniej na razie poki maluc nie ma jezcze zabawek. To co pokazalam to tylo polowa pokoju.Reszt jest jeszcze w sumie nie zagospodarowana oprocz lozka, ktore stoi na przeciwnej stronie od lozeczka i jeszcze te wysokie sufity.... Wydaje mi sie, ze ile bym tam mebli nie wsadzila to wciaz jest pusto:((. Wasze pokoiki/kaciki wydaja sie takie mega przytulne przy moim :-(

Nadzieja wspaniałe kolory. Podłoga przepiekna! Ja bardzo lubię przestrzeń, też mam wysokie sufity w kamienicy i teraz kiedy odwiedzam kogoś w zwykłym bloku to czuję się trochę przytłoczona. A miejsce niebawem na pewno będzie zagospodarowane, bo zabawek, książeczek, gier będzie przybywać w zastraszającym tempie i ilości. Ja jak na razie nie wyobrażam sobie jak w małym pokoiku będzie można zmieścić tapczanik i biurko...

No wreszcie jakieś konkrety dziewczyny :D i to mi się podoba :D

Katamisz pomysł z tymi gwiazdkami bardzo mi się podoba, ślicznie:) Przytulny kącik, a czy mało dziewczęcy to bym nie powiedziała.
Nasza Natalia to dopiero ma mało dziewczęcy pokoik, ale co tam nam sie podoba. Wystarczy różu w ubrankach ;) Postaram się jutro pstryknąc jakieś fotki, tylko wypadłabu ubrać może pościel do zdjecia?

mrsmoon okienko ładniusie, ale to zdecydowanie za mało. Czekamy na dalsze odsłony :)

Marta6nz kącik również uroczy. Nic tylko maluchy by się już przydały :) Maziaje na ścianie to macie robione bejcą? Bo trochę przypomina mi moje maziaje tyle, że mam dwukolorowe (ale w przedpokoju).

Nadzieja cudny pokoik, a obrazki dla mnie rewelacyjne i bardzo klimatyczne, po prostu piękne :) Tym, że jest pusto się nie przejmuj, bo jestem pewna, że lada chwila jak maluch podrośnie to nie bedziesz wiedziała gdzie rzeczy upychać. Teraz póki możesz naciesz się przestrzenią :)

Nadzieja:)
Sliczny pokojik, normalnie jak z katalogu :-) a i tez bardzo przytulny.
Badz pewna, ze miejsce z czasem samo sie zagospodaruje (zabawki, klocki jakis bujany konik , garaz na autka, albo kolejka) i tak mozna wymieniac bez końca a i piłke bedzie gdzie pokulac :-D

mrsmoon no to początek już masz, czekamy na resztę :tak:
marta ładny kącik, połączenie ciemnego łóżeczka i jasnej pościeli jest w moim guście i te literki bardzo ładnie dopinają całość
nadzieja super pokoik dla Benia i gdzie cokowliek jest w proszku? wszystko już bardzo ładnie wykończone na moje oko. Dużej przestrzeni moge pozazdrościć, bo u nas mała będzie mieć tylko kącik w sypialni i to w dodatku ciężko będzie się przecisnąć przy łóżeczku

nadzieja śliczny duży i wógóle,zazdroszczę przestrzeni.Mój ma jedyne 8m2 naprawde bardzo ciasno,może i przytulnie ale musiałam ograniczyć meble ,a przydałaby sie komoda i fotel.Jak będzie starszy przeniesiemy go do naszej sypialni ,jest wieksza a my weżmiemy ten.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry