Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam taki sam plan - fotelik od razu na oddział przy wypisie i do samochoduja rożek wezmę ale nie wiem czy z niego skorzystam....na pewno w aucie będzie w foteliku i myślę,że już Go w spzitalu w niego zapnę by nie wyginać się w aucie..zakryję z zewnątrz pieluszką flanelową by go nie podwiało...i jeszcze kocykiem wczesniej by było mu ciepło![]()
Znalazłam b. sensowną dziewczynę do pomocy i wreszcie mam wysprzątane - będzie mi też 3 x w tyg. przy dziecku pomagać - z ustalonej stawki za godzinę wynika, że z torbami pójdę
no ale jest polecona, podoba mi się no i wie, że jak Krysia będzie spała to i coś w domu zrobi.
- postawię na komodę. Kołyski na razie też nie przestawiam, gdyż weranda przy mojej sypialni jest przysposobiona do malowania - pozbyłam się z niej części gratów, na te "niepozbywalne" nabyłam dwa duże plastikowe kosze z daleka wyglądające jak z brązowej wikliny.
) - dałam listę prezentów - typu kosz na pieluchy ( wkłady mam ), łóżeczko - kojec oraz boombox - drobiazgów nie wymieniam. 
forever sorry ale nie mogłam się powstrzymać ze śmiechu, od razu wyobraziłam sobie matkę i dziecko w kołysce;-)Młoda będzie najpierw spała ze mną w kołysce