katamisz też mam ciemne łóżeczko dla swojego synka...kącik przytulny...każda z Nas wkłada tyle serca, by Nasze Pociechy czuły się dobrze

u nas też w sypialni będzie Maluszek
mrsmoon uroczy klimacik urządziłaś....jeszcze łóżeczko jak zobaczę, to od razu będę chciała tam być;-)
...a oto kącik dla Naszego synka w naszej sypialni....kolorek widzę wyszedł dość ostro,ale w rzeczywistości jest spokojniejszy;-) mamy jedną ścianę taka"maziatą" a reszta jest beżowa, bo pościel, roleta,lampa też w takim odcieniu czerwieni...chciałam łóżeczko po drugiej stronie pokoju tam gdzie jasne kolory, ale na wprost wejścia nie chcę stawiać łóżeczka, bo foto robiłam jakby z wejścia do sypialni...po lewej stronie jest okno więc jest widno i latem cieplutko bardzo, dlatego chciałam baldachim -tiulowy,bardzo lekki-by nie podwiało Maluszkowi,a słupek-to Jego szafa,tak by od TV miał troszkę odgrodzenie i w środku same ubranka;-)
...po prawej stronie jest suwana duża szafa więc to naprawdę tylko kącik...myślę,że w przyszłym roku, będziemy urządzać pokoik synkowi już w domku i tam poszaleje bardziej;-)
..pościel jest schowana,przykryłam tylko kocykiem...baldachim i ochraniacz też zwinęłam by się nie kurzył...