reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

No to pokażę i ja kawałek pokoiku naszej Natalki :)
DSCF1308.jpg
DSCF1309.jpg
DSCF1310.jpg

Jak już wcześniej mówiłam różu w naszym pokoiku brak...

reklama
Setana śliczny pokoik:) te naklejki na ścianach są ekstra gdzie je kupiłaś??Muszę coś mojemu Igorowi na ścianach pomyśleć i szukam pomysłu:)A co do różu w pokoju to chyba nie jest on najważniejszy są też inne śliczne kolory.Ja mam ciuszków różowych z kolei z nadmiarze!!

Nadzieja...mieć taką przestrzeń dla Maluszka chyba każda z Nas by chciała, bo można więcej pokombinować;-)ja już rożmyślam jak urządzę pokój synka w przyszłym roku myślę w domku..i śmieszne ale zanim byłam jeszcze w ciąży już sobie upatrzyłam, który pokoik dla synka a który dla dziewczynki, bo mamy dwa dodatkowe z myślą o dzieciach;-):-)
Setana...więc ta jedna ściana w sypiali to tak, chyba właśnie taką czerwoną bejcą maziana była;-)
a co do wnętrza u Ciebie to super pomysł taki ze zwierzaczkami-coś innego!podoba mi się:tak:a pościel to w moim typie...ja uwielbiam takie beże i jakieś stonowane pasy albo jednolite kolory...myślę,że najpiękniejszy efekt będzie jak Maluszki będą już w swoich łóżeczkach:-)achhhhh to tak blisko a końcówka się ciąąąąggniieeeee....

setana pięknie,ja miałam podobną pierwszą wizję,czyli podzielenia ścian dwoma kolorami ale ten moj pokoik jest bardzo malutki i to spowodowałoby jeszcze zmniejszenie jego.Twój mi sie bardzo podoba,komoda łóżeczko i pościel bardzo ładne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry