reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dubeltówka - moja sąsiadka urządziła córeczce pokój w odcieniach jasnej szarości i różu - wyszło super.. Właśnie ściany są na jasno-szaro i różowe dodatki - zasłony,lampy,ramki,pościel itd.

Dubeltówka86 - ja jestem beżowo - brązowa - a u Młodej w pokoju zielona - i ściany w całym mieszkaniu ( poza łazienkami ) mam ciepłożółte wpadające w beż i są super do wszystkiego jak dla mnie - może niech reszta Tych co były się wypowie.
Tak jak napisały Dziewczyny nasycone kolory szybko "męczą" w szczególności w połączeniu z kakofonią zabawek, a klimat właściwie robi się dodatkami np. Silva ma to fajnie - zieleń napewno i jakiś mocniejszy kolor do tego - chyba bordo.
_Olga_ - b. eleganckie połączenie, ja bywam w gabinecie kosmetycznym gdzie szarość zestawili z bordo i fioletem głównie i jest super ale trzeba bardzo uważać - podobno takie mix to ostatni krzyk desingu.

dubeltówka
Ten ostatni link co dałas szwagierka ma kuchnie w tym kolorku i strasznie ciemno ponuro wyszła.

Szarosc z rózem fajnie np. na szarej scianie rózowy szblon kwiata czy motyla, a cafe late to ładny kolorek - moze do sypialni z dodatkiem ciepłego zółtego w małych ilosciach (takiego jesiennego zółtego)

dubeltówka a ja lubie oryginalne, kolory, np sypialnie mam czerwono- beżową, kiedyś wstawiałam w tym wątku zdjęcia
ale turkus - nieeee jakoś nie bardzo ten kolor widze na ścianie, ale jak wam sie podoba, a opcja dla dziewczynek - ostatnia - koralowa jak dla mnie :-)

Hej, ja od 2 dni tylko wpadam, ale wiąże się to nijako z tematem pokoju:) Korzystając z tego, że mój brat zabawia Mieszka- trochę porządkuję a przy okazji zmieniamy drobnostki w kąciku M. Stwierdziliśmy, że już dorósł i chcemy jego pokoik uczynić bardziej chłopięco- męskim a mniej dzidiusiowatym:) No i przypadkiem poszliśmy w odcienie szarości ( zainspirował nas królik na organizerze Mieszkowym)- ładnie komponuje się bielą i zieleniami)
Krok pierwszy- zamieniliśmy, dzidziusiowe kolorowe zwierzaczki na bardziej " dorosłe" smoki ( ściana dziwnie wyszła- jest seledynowa)
P1120332.jpgP1120330.jpg
Aranżację wieszakową letnią ( ta z koszulą) zmieniliśmy na zimową i bardziej stonowanąP1120339.jpgP1120337.jpgP1120338.jpg

i wreszcie znalazłam zastosowanie dla pudełka obitego płótnem, które Miesiul dostał pod choinkę- upakowałam tam książeczki- od razu zrobił się porządek na półkach:)
P1120391.jpg
No i schodziłam całe miasto w poszukiwaniu kosza na zabawki- dziś dorwałam w tk maxx- w ukochanych ostatnio odcieniach szarości- wielki i w końcu wszystko się mieści.
P1120389.jpg ( w tle ta ohydna meblościanka:wściekła/y:)

Aestima super! dziś właśnie rozmyślałam nad jakimś trzymadłem Majkowych zabawek i taki kosz jak kupiłaś to będzie strzał w dziesiątkę, dzięki! :) a ile za niego zapłaciłaś?

Madzioolka, dzięki, w końcu to jakoś wygląda teraz, bo wcześniej mieliśmy w plastikowym pudełku w pomarańczowe kwiaty i o wiele mniejszym...49 zł a oryginalna cena to niby 125 ( wg tk maxx)
Na żywo on jest o wiele ładniejszy! Taki szary z bielą przecierany.
W jysku były b. podobne, kremowe i ten materiał co wyścieła kosz był w b. delikatne beżowe kwiatki- taki dziewczęcy, stonowany, ładniutki. W sporej przecenie duży 40 zł ( z 80 chyba), troszku mniejszy po 35zł...

Aestima - dzięki :-) już wiem jak ten hak wygląda do gałęzi. A ja wczoraj wpadłam na taki sklep - Studio Caramella - królik podobny do mojego z Wilna ( mój większy i bardziej kolorowy ), ale tak ogólnie strrraszna nuda a o cenach nie wspomnę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry