Olla ja chyba po prostu podam Piotrusiowi całość - w opakowaniu mam 5g (dziwne, każą podawać w ml, a sami stosują g
). Z resztą, na opakowaniu jest informacja, że należy wykorzystać w ciągu 7 dni od otwarcia. No i mam też kilka razy posmarować brodawki.
Super że Mała spała! Piotruś też całkiem nieźle - jak jest nieprzytomny, to je ładnie. Znowu przespał kąpiel (nie chcieliśmy budzić skoro już zasnął...), więc kąpaliśmy koło 23. Potem zjadł i spał prawie do 4, znowu zjadł (bez marudzenia!) i spał do 7. No a wtedy już trochę marudził... Ale mniej niż przez ostatnie dni - może lek już działa...
Efilo brzmi wspaniale! Jeśli Piotruś zacznie dłużej spać, to spróbuję tak nakarmić. Póki co, po 3h snu już mam mysz pod miotłą ;-)
Jolka pewnie też ma te stolce przejściowe - pod ciśnieniem. Przy tym może boleć brzuszek.
). Z resztą, na opakowaniu jest informacja, że należy wykorzystać w ciągu 7 dni od otwarcia. No i mam też kilka razy posmarować brodawki.Super że Mała spała! Piotruś też całkiem nieźle - jak jest nieprzytomny, to je ładnie. Znowu przespał kąpiel (nie chcieliśmy budzić skoro już zasnął...), więc kąpaliśmy koło 23. Potem zjadł i spał prawie do 4, znowu zjadł (bez marudzenia!) i spał do 7. No a wtedy już trochę marudził... Ale mniej niż przez ostatnie dni - może lek już działa...
Efilo brzmi wspaniale! Jeśli Piotruś zacznie dłużej spać, to spróbuję tak nakarmić. Póki co, po 3h snu już mam mysz pod miotłą ;-)
Jolka pewnie też ma te stolce przejściowe - pod ciśnieniem. Przy tym może boleć brzuszek.
...i wiesz co tez mam wrazenie ze jak Amelka jes w pol snie to zajada bardzo ladnie,jak sie rozbudzi na maxa to gemzi...tak wiec chyba pieluszke zaczne zmieniac po karmieniu,nie muszesie bac ze mala sie rozbudzi bo te czasy,ze po karmieniu albo nawet w trakcie mala zasypiala,dawno minely.Jak mala sie bardzo rozzlosci przy zmianie pieluszki to juz potem nie potrafi sie wyluzowac...

A jak dostał pierwszą butlę, to wypił i dosłownie aż sie uśmiechnął i zaraz zasnął taki szczęśliwiutki
Po chwili lekkiego kwękania (najlepiej siedzieć obok i trzymać za rączkę) pięknie śpi. Ktoś nam Maleństwo podmienił?