Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poprostu nie nadarzam z czytaniem;-)Lilia trzymam kciuki za wyniki meza&&&&
nirpokorna oj to ci współczuje tych mdłości chociaż w sumie jak bym je miała to bym była spokojniejsza ze jest ok.
Zuzia a co u ciebie? Jak dajesz radę w pracy ? Tez masz mdłości?
9,5mm to ja bym chciała mieć :-( - tyle miałam przy poprzednim transferze i to też rezultat bez szału ale powiedzmy że dobry jak na wcześniejsze moje marne wyniki, teraz tylko 7mm i to dwa dni później niż poprzednio - pierwszy transfer się nie udał więc teraz się martwię - gorsze endo, słabsze zarodki - i jak tu mieć nadzieję....

Infinity nie ma to reguły np ja pierwszy transfer ze śnieżynki nie udany , drugi 2 zarodki jest pozytywny test ale po paru dniach spadek bety i okres. 3 z niby najsłabszym zarodkiem który jak sie okazuje ma ogromna sile walki i udowadnia ze najsłabszy jest czasami najsilniejszy![]()
Dziewczyny mam problem !!!!!!! Dzisiaj miałam pierwszy zastrzyk z menopuru mialam zmieszac dwa proszki z jednym plynem wstalam chyba lewą noga przez pół h szukałam strzykawek bo mój m schował iz tych nerwów tak mi się ręce trzesly że po wymieszaniu pół albo i wiecej płynu mi uciekło ze strzykawki. Zrobilam zastrzyk z tej resxtki ktora mi została ale teraz boje sie że to za mało i tak jak bym przerwała na jeden dzień stymulację. Dtugiego też nie chciałam robić bo bałam sie że to będzie juz za dużo no masakra jakaś. Co o tym myślicie?