Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
płaciłam za wszystko. to jest nasze pierwsze podejście i chcieliśmy już. żeby skorzystać z programu promocyjnego musielibyśmy czekać do sierpnia. bo tam jest taka zasada że do "promocji" przyjmują pięć pacjentek miesięcznie wiec jest kolejka.
Zuzia ja tez juz odstawiam acard a encorton mam do 12 tyg.ale nic sie nie martw bo to nie szkodzi maluszkowi.
kinga tym razem jestem o ciebie dziwnie spokojna
kolejki są bardzo duże, nawet do samego lekarza. kiedy umawialiśmy się na pierwszą wizytę we wrześniu 2013 mogła ona być na drugi dzień, a teraz na pierwszą wizytę czeka się ok półtora miesiąca
cała procedura do dnia wczorajszego wyniosła nas 13476,30 ( z tego ok 10200,00 w klinice zostawiliśmy). na tę kwotę składa się każdy ruch związany z leczeniem. nie tylko leki i koszt zabiegu, ale też koszty dojazdów wszystkich wykonanych badań, wizyt nie tylko w polmedisie ale też wcześniejszych choćby u mojej gin, która zaleciła badanie nasienia. poprostu wszystko od momentu, w którym uznaliśmy że jest kłopot do momentu kiedy wczoraj podano mi maluszki:-)
ZUZIA2011 ja mialam encorton przynajmniej do 12 tc,najlepiej 16 tc,a acard nawet do 30 tc,ale najkrocej do skonczenia 20 tc.
KINGA 1 zaciskam&&&& musi byc dobrze
Mmm gratulacje to teraz kciuki za podział komoreczek i transfer. Do mnie też dzwonił właśnie lekarz na tą chwile mam 7 komórek wszystkie dobrze sie dzielą w pn bede miec tel czy transfer o 13 czy wieczorem. Oby tylko komórki przetrwały dziewczyny trzymajcie kciuki. Kinga za mega wysoką bete nie stresuj się musi być dobrze