• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Uda się, powinnam testować 26 maja, ale może pokuszę się 23 to będzie 11 dpt 3-dniowych zarodeczków to powinno już chyba coś wyjść, jak myślisz? Czuję się za dobrze :) , nic zupełnie mi nie jest i to doprowadza mnie do szału:-D. Mogło by coś zaboleć albo uszczypnąć już nie mówiąc o bolących piersiach:-D. A propos szczęśliwej listy to ja bardzo chętnie i nie ma znaczenia czy pod numerem 8 czy 9:-)
O właśnie się doczytałam, że planujesz testowanie 23-go :), no trzymam za Ciebie kciuki a w rewanżu proszę o to samo.

balbisia, no to testujemy razem 23 maja!!! :) 11 dpt zdecydowanie beta juz powinna wyjść. No i pewnie, ze trzymam mocno kciuki &&&&& każda kolejna ciąża daje nadzieje :-)
U mnie tez właściwie nic...lekko ciągnie mnie brzuch, coś czasem lekko zakluje...no i ten okropny trzydniowy ból głowy, ale akurat to zwalam na pogodę. Dzis zaczęło w końcu padać i juz mi głowa dopuściła.
piersi tez cisza...po pierwszym transferze miałam całe spektrum objawów...ale to była konsekwencja stymulacji, tych wszystkich hormonów. Nie zostaje nam nic innego jak cierpliwie czekać na bete i trzymać sie myśli, ze brak objawów to tez objaw :) kilka dziewczyn tu tak miało i proszę - piękna beta :-) A po drodze czekają nas dni pełne wiary i przekonania, ze sie udało i dni zwątpienia...ot...huśtawka.

reklama
Kasik, ale może później będziesz? bo ja co prawda zaklepałam na 14 i 16.06, ale mam nadzieję, że będę 14.06. No a potem pewnie po Bożym Ciele i liczę na transfer w ostatnim tyg czerwca.
Chciałam żeby @ się trochę opóźnił, a dziś 29dc i nie ma:( aż tak bardzo nie musi mi się spóźniać, bo chciałam w weekend przesiedzieć w domu, a nie znowu w pracy się męczyć. Zawsze z tym problem.

MAJ
16: Asita - pierwsze spotkanie z dzidzią

17: Bziumelka - II weryfikacja bety
19: yplocka1 - II weryfikacja bety
20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią
22: Tola32 - udany transfer
23: Pyscek - kolejne spotkanie z dzidzią
23: Uda sie - wysoka beta
23: balbisia - wysoka beta

CZERWIEC
14. Anulla28 - wizyta przed crio

Anulla ja na pewno będę 3-go bo mam genetyka (na nfz), 10-go bo mam pobranie krwi na raka (na nfz) no i 9-go lub 16-go immunolog, jeszcze nie wiem kiedy pójdę, zależy od @. Jeżeli encorton mi przesunie @ to pójdę 16-go a jak nie to 9-go. Gdyby jakimś cudem komórki nk spadły to chciałabym w połowie czerwca zacząć stymulację. Ale wiadomo co wychodzi z naszych planów :-( No i muszę też zgrać jakoś ponowne wyniki subpopulacji, jak zdecyduję się na immunologa 16-tego to zrobię subpopulacje razem z rakiem 10-tego a jak immunolog 9-tego to będę musiała specjalnie przyjechać 6-tego na pobranie krwi :-( Kurcze kiepsko, że mamy tak daleko. Dziewczyny, które mieszkają na miejscu mogą sobie podejść w każdej chwili zrobić wyniki a my mamy zawsze pod górkę.

Uda się u mnie był całkowity brak objawów i byłam pewna w 100% że sie nie udało, więc się nie przejmuj:-):-)

Dopiero w dniu bety miałam jakieś plamienia delikatne więc chyba to był pierwszy objaw.

Kasik, no właśnie mnie to wkurza, bo nie dość, że dojechać trzeba to dzień wolny ja muszę brać - ok 3 godz na dojazd w zależności jaka droga i ruch, to potem koczować trzeba. te 3 godz przed wizytą trzeba być żeby wyniki zrobić. No ale mój rekord czekania na wizytę do lekarza to 5godz. Myślałam że zwariuję, a wtedy było brzydko, zimno i nie było nawet możliwości wyjścia z Madisona. No i zawsze przy umawianiu wizyt jest problem i kombinowanie.
No ale jakbyś była 16-tego, to jest szansa, że się spotkamy, bo ja zaklepałam na 16-tego, jeśli nie dostanę wcześniej @. Chociaż nie bardzo mi pasuje wtedy ta wizyta.

yplocka, a Ty jesteś z rządowego programu czy nie? Kiedy mówiłaś lekarzowi o tym żelu, czy sam zaproponował? Twój lekarz przyjmuje w soboty?

reklama
Anulla z tego co wiem to do programu rządowego nie mozna nic doplacac, albo dostaniesz to za darmo albo w ogole... A to Ty nie podchodzisz teraz w następnym cyklu tylko w czerwcu dopiero??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry