reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
cześć mamusinki:-):-):-)
wróciłam od rodziców Wojtka, znaczy się teść mnie przywiózł, normalnie obchodzą się ze mną jak ze złotym jajem:-D a ja ledwo się ruszam bo takie pyszności były.
Dostałam jeszcze do podzielenia się z Wojtkuśiem dużo ciasta czekoladowego i duży placek z owocami mniam pyszności, do tego zapas pierogów, kapusty, ogórków i cała masa pyszności, a się tak objadłam, że nie mogłam spać, a teraz mój brzuszek tak ładnie się zaokrąglił. A Leonek bryka i bryka, już ogranicza się do kilku minutowych seansów na dobranoc.
Dość mocno daje mi poznać, że to on po jedzeniu, jak legnę na kanapie i wyciągnę nogi, dał mi też popalić wczoraj wieczorem jak siedziałam do późna. Ale się zaczytałam o wózkach cholipa i mam teraz jeszcze większy mętlik.
Szczególnie, że teściowie powiedzieli, że nam dołożą na wózek no to siedzę i zbieram informacje, oszaleć można:rofl2:

Narobiłaś mi Maśku smaka na coś słodkiego ..... :-) To ja też ide coś zjeść. Miłego wieczoru Wam wszystkim i spokojnej nocy bez setki wizyt w WC...jak t u mnie ostatnio bywa.....

No Rasia śliczny suwaczek :-)

Masiek a niech szaleje leon a co tam!! To jedyna okazja jak już będzie na świecie i kiedys kopnie to klapsa dostanie :-D a teraz to sama przyjemnosć..

Ta i pomyśleć, że jak chłopak nasika mi w twarz będę się pewnie z tego śmiać.
Nie raz widziałam jak synek mojej siostry nasiusiał jej w twarz przy przewijaniu, a ta go po brzusiu jeszcze wycałowała:-D

reklama
Narobiłaś mi Maśku smaka na coś słodkiego ..... :-) To ja też ide coś zjeść. Miłego wieczoru Wam wszystkim i spokojnej nocy bez setki wizyt w WC...jak t u mnie ostatnio bywa.....

smacznego:-)
ciesz się, że teraz pęcherz nie daje ci spać;-) ja już tak nauczyłam się w nocy trasy na pamięć, że idę prawie niebudząc się. Gorzej, że jak ja idę do toalety, to piesia uznaje, że może rozwalić się na całego:-D

Do góry